wordpress Capture the moment #21 | Universe of Dana

Capture the moment #21

capture the moment 21-1bron: weheartit

Afgelopen week kon ik dan eindelijk mijn rijbewijs ophalen, ruimde ik mijn stash verder op, had een sushi date met mijn bestie en ging een avondje stappen met mijn nichten!

Processed with MoldivMaandag had ik niks te doen dus ik besloot maar weer mijn haar een stukje roder te verven. Ik heb de verf er niet heel lang ingelaten daardoor heb ik juist een subtiele effect.

Dinsdag ging ik even naar school en kocht een verse munt thee samen met mijn favoriete koekje.

Eigenlijk zat ik niet eens in de les maar gingen we een presentatie verdelen, daardoor was ik snel klaar. Op naar huis en ik ging mijn stash nog verder uitzoeken. Jullie kunnen in ieder geval een nieuwe blogsale artikel verwachten!!

So much panic….

Processed with MoldivWoensdag voor school ging ik mijn rijbewijs ophalen, WOOOOHOOO!

Gelijk in de avond mocht ik een ritje maken met mijn vader naast mij. Dat is eens even wennen. Na deze auto stapte ik ook nog in onze kleinere auto, weer even wennen. Mijn motor is bij beide auto’s dan ook een paar keer afgeslagen maar het gaat steeds beter!

Donderdag had ik weer een sportles, deze keer gingen we klimmen bij Klimmuur Centraal. Het klimmen ging mij aardig goed af, paar keer het plafond gehaald. Op deze foto ben ik de middelste 🙂

Na het klimmen moest ik iets ophalen bij Chinatown, jammer genoeg was er miscommunicatie. Dus dat ging mis maar ik had zoveel zin in bubble tea dat ik er 1 ging halen. I deserved it tho…De volgende dag was mijn spierpijn niet te doen :/

Processed with MoldivIn de avond at ik het laatste stuk Viennetta, stiekem is de caramel biscuit mijn favoriet.

In de avond na een hele dag inspanning ging ik relaxen met een maskertje op.

Vrijdag had ik eerst school, maar mijn dag begon pas na school want ik had een sushi date met mijn bestie! Ik zat echt in de mooiste sushi tent ever!!!!!!!!!!!!

Toen ging ik weer terug naar huis, langs station Bijlmer Arena de pre party van de toppers was al begonnen op het station joh…

Vrijdagnacht ging ik uit om de verjaardag van een vriendinnetje te vieren, verder op zaterdag en zondag heb ik nauwelijks iets gedaan….Aankomende week doe ik het lekker rustig aan, volgens mij zijn er nauwelijks deadlines en het wordt mooi weer!

Have a nice day!

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *