wordpress Photo diary #117 | Universe of Dana

Photo diary #117

Photo by Cristian Escobar on Unsplash

Inmiddels zitten we alweer in de een na laatste maand van 2017. Afgelopen 2 weken heb ik niet stil gezeten, zo vloog ik naar Parijs voor een vergadering(wat mijn 14e vlucht van dit jaar was), was ik veel aan het studeren, stond ik op de open dag van mijn opleiding en als afsluiter, vierde ik de verjaardag van mijn oma!

Week: 23-29 oktober

Maandag liep ik even naar de supermarkt, toen ik weer buiten stond zag ik dat deze helemaal ontspoort was van zijn rails. Hij stond echt in een rare positie.

Het weekend ervoor, viel mijn Mary-Lou highlighter van The Balm uit elkaar. Nu moest ik hem weer bij elkaar pressen. Het werkt weer!

Soms heb je van die dagen waar je echt moe bent…Zo voelde mijn woensdag dus.

Donderdag was het koopavond, dus na werk ging ik langs TK Maxx, daar spotte ik deze fixing spray van Kat von D. Ik stond op het punt om ze mee te nemen, totdat ik de prijs bij Sephora ging checken. Bij TK Maxx was ie duurder, dus ik zette hem weer terug.

Vrijdag was een beetje hectisch, ik werkte vanuit huis. Wel kreeg ik te horen dat ik de maandag daarop naar Parijs moest vliegen!

Ik vond een hele leuke spaarpot bij So Low, dus die heb ik direct in gebruik genomen.

Mijn werk tas had ik nog niet uitgeruimd, maar ik nog voor 25 euro aan bonnen liggen van Ici Paris. Toevallig was mijn setting spray op van Urban Decay. Toen had ik maar gelijk deze 2 gehaald, de de-slick heb ik in reisformaat gekocht om hem te testen.

Zaterdag avond was ik goed op dreef met mijn to do lijstje voor het weekend!

Zondag avond ruimde ik een beetje op, toen stopte ik deze 2 geweldige Polaroids in mijn foto album. Het was een geweldig weekend!

Week: 30 oktober – 5 november

Mijn week begon heeeeeul vroeg. Om 4:45 ging mijn wekker en om 5:55 stond ik klaar om naar de luchthaven te gaan.

Om 7:25 vertrok mijn vlucht dan richting Charles de Gaulle, Parijs. Ik was weer een blij kind.

Na een hele lange dag, 1 meeting en een lunch was ik weer terug op de luchthaven. Ik vind deze broek wel erg lekker zitten. Lekker zakelijk en lekker om in te vliegen.

Ja hoor, wij hadden een vertraagde vlucht te pakken. Jammer genoeg konden we ook niet met de vorige vlucht mee.

Dinsdag was ik wel aardig moe, dus ik zat er ene beetje sufjes bij op kantoor.

Dana deed een poging aan koken, kwam er achter dat er geen olie in de kast lag. In paniek oma opgebeld, die met de volgende suggestie kwam: boter. Dana was vergeten dat je dat ook kon gebruiken….. nope geen keukenprinses.

In de avond moest ik er toch echt aan geloven, studeren voor een belangrijk hertentamen 🙁

Studeren valt niet echt mee..

Donderdag was ik weer eens een beetje sufjes, lekkere koffie doet zijn wonderen.

Vrijdag ging ik weer terug naar school, daar werkte ik in de ochtend aan stage opdrachten. Daarna volgde ik een les van corporate finance en als afsluiter nog een meeting met mijn groepje voor een ander vak.

Afgelopen zaterdag stond ik op de open dag van mijn opleiding. Ik voelde me behoorlijk oud als 4e jaars.

In de avond moest ik weer door met studeren. Dit lijkt zo hopeloos ook…

Na het studeren vond ik dat het wel tijd was voor een maskertje.

Zondag vierden de familie mijn oma’s verjaardag. We gingen met een grote deel uiteten.

We gingen in dit restaurant eten. Ik moet eerlijk zeggen, wat een gare tent was dat. Nog even en ik reed door de MC drive er naast.

Dat waren mijn 2 drukke weken. Voor de aankomende 2 weken staan er ook weer een aantal vergaderingen op de agenda. Wie weet vlieg ik naar Toulouse, zo niet dan ga ik op excursie bij een andere afdeling. Maar het belangrijkste is mijn tentamen op 9 november.

x dana

You may also like

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *