wordpress Photo diary #116 | Universe of Dana

Photo diary #116

Unsplash, Esmee Holdijk

Ik moet zeggen, deze keer zijn er wel extreem weinig foto’s. Waarom weet ik eigenlijk niet, want mijn agenda zag er niet vol uit. Ondanks dat heb ik heel veel leuke dingen gedaan, alleen niet van alles heb ik foto’s.

Week: 9 – 15 oktober

Ik begin bij dinsdag, daar was ik last minute naar een info sessie gegaan voor trainee-ships, daarna was er nog een korte borrel.

Na de borrel moest ik door racen naar de kapper, chopchop ik had het kort geknipt.

Donderdag kon ik geen normale lepels meer vinden, dus dan maar plastic lepels..

In de avond deed ik nog een korte workout, heerlijk was dat!

Ik ging vrijdagmiddag thuis werken, alleen van alles ging er mis met het ov. Echt een vrijdag de 13e.

Later op de dag ging ik nog snel langs de H&M omdat ik op een goeie vriendinnetje moest wachten. Daar kocht ik dit jurkje

We ging Mexicaans eten, heerlijk was dat!

Het hele weekend moest ik werken in Utrecht op de woonboulevard, alleen had ik nog best veel pauze. Dus ik ging in de IKEA zitten. Eigenlijk is het best wel een hel om daar eventjes te gaan zitten.

Week: 16 – 22 oktober

Mijn collega had nog pepernoten in de auto liggen, dus hij besloot ze uit te delen op kantoor. Dan maar pepernoten met thee om 10 uur s’ochtends.

Woensdag vertrok een goeie vriendinnetje naar Hong Kong. Stiekem wel een beetje jaloers want ik wil ook heel graag weer gaan.

Ik vind deze button wel heel leuk, dus die hangt aan mijn key cord.

Vrijdag begon ik met stage en later in de avond danste ik tot de vroege uurtjes in Escape Lounge tijdens ADE. Ik was kapot.

Het weekend stond in het teken van verjaardagen van goeie vriendinnen. Eerste was een Halloween feestje, ik ging als de onschuldige engel…

Op zondag gingen we eerst uiteten, we zaten zooooo vol. Ik had zowat een tweeling van eten in mijn buik zitten.

Later gingen we nog door naar een cocktailbar, waar we het iets te laat hadden gemaakt..

Afsluiter van de week: ik werd op 2 plekken gestoken door een mug in de metro. Dat ging direct opzwellen, dus nu loop ik rond met een dikke kuit…

De laatste week was wel erg druk, maar ik heb heel veel leuke dingen gedaan. Jammer van die muggenbult, want ze doen nog redelijk veel pijn en en mijn kuit voelt zo stijf aan. Voor de aankomende 2 weken staat er niet veel op de planning, maar het kan altijd nog anders uitpakken.

Wat heb jij zoal gedaan?

x dana

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *