wordpress Capture the moment #106 | Universe of Dana

Capture the moment #106

Unsplash, Chris Lawton

Ik ben eindelijk terug in Nederland en probeerde weer volop in mijn normale ritme te komen. Dus afgelopen week heb ik weer veel dingen gedaan. Vervolgens gebeurd er ook nog iets schandelijks tegen het einde van de week…

Maandag stond er een auto best wel asociaal geparkeerd voor mijn auto. Uiteindelijk lukte mij het wel om eruit te komen door de stoep op te rijden.

Woensdag ging ik weer terug de sportschool in, deze heb ik niet echt gemist..

Aangezien ik nu geen studentenov heb moet ik dus op saldo reizen of lopen soms. Dus ik liep maar naar school want ik moest nieuwe studenten begeleiden.

Toen was de dag om, en ik was best wel vermoeid na een dag..

Vrijdag had ik training voor een tijdelijke dienst, erna moest ik racen naar mijn beste vriendin haar verjaardag. Dus mijn avond eten werd patat, dit heb ik zo gemist, Nederlandse mayo!

Iets schandelijks gebeurde er tijdens het bowlen, ik gooide een bal en toen hoorde ik KRAAAAK!

Ik scheurde uit mijn broek….

Zaterdag moest ik 9:45 in Dordrecht zijn, dat is voor mij praktisch 2 uur reizen. Om 6:30 opstaan in het weekend is fucked up.

Ik moest daar werken, gelukkig was het mooi weer buiten.

Op de terugweg zat ik in de Belgische stoptrein richting Rotterdam CS om vervolgens door te gaan richting Amsterdam. Die trein had geen airco…

Zondag moest ik weer naar Dordrecht, alleen op de heenweg zat ik in een stinkende trein 🙁

Op de terugweg was er een redelijke ellende met de trein terug. Dit is niet mijn favoriete station…

Deze week moet ik full time werken van 9-5. Verder heb ik niet echt plannen, behalve een beetje bloggen en verder opruimen, want het is hier nog steeds een grote chaos.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *