Capture the moment #104

Unsplash, Annie Spratt

Ik had dan eindelijk vakantie en was ik terug van IJsland. In de laatste week van mijn vakantie was ik in London voor een paar dagen en daarna weer terug in Brighton. Zo heb ik weer goed geshopt en kwam ik doodleuk onze minister president Mark Rutten tegen in London.

Ik stond bij een stoplicht om even te kijken waar we naar toe moeten. Ineens zag ik doodleuk Mark Rutte voorbij lopen, ook hallo!

In het warenhuis House of Fraser kwam ik deze tas tegen van Ted Baker. Dit was precies wat ik zocht namelijk. Dus deze ga ik binnenkort bestellen met een dikke 20% studenten korting. Dan is ie 140 pond, wat best wel goedkoop is voor een Ted Baker tas.

Ik stapte de volgende warenhuis in, Debenhams, waar ze Kat von D make-up verkopen. Uiteraard ging ik helemaal los met swatchen. Uiteindelijk heb ik zelf een kleine set gekocht, want ik ga volgende maand nog naar Mallorca en daar is het goedkoper tegenover de pond.

Na een paar lipsticks swatchen van NYX ging het eraf halen een beetje fout. Het leek alsof een unicorn mijn hand had besmeurd met glitters.

In de avond hadden we echt zin in mac and cheese, dus we vonden een tent in de buurt. Die was een aanrader van Buzzfeed, dus we gingen langs. Uiteindelijk bleek het nog best veel, dus ik kreeg niet alles op.

Dinsdag gingen we eerst langs TK Maxx in de buurt, daar vond ik deze loafers van Michael Kors voor 40 pond!! Origineel zijn ze 115 pond, dus ik heb ze gelijk meegenomen en ze zitten heerlijk.

We eindigden in Camden town, daar sloten we onze avond af met sushi. Deze tent was de meest karige tent ever. Geen aanrader.

Het was tijd om in te pakken, ik nam alle zakjes shampoo en douchegel mee van het hotel. Nu heb ik genoeg voor mijn volgende reizen!

Je vraagt je vast af, wat is er aan de hand met jouw ijsje? Ik wou een Twix fushion ijsje van de Burger King, alleen ik kreeg een bak blanco soft ijs. Gelukkig had ik nog die hot brownie besteld, uiteindelijk had ik die brownie erin gegooid. Het was te eten..

Woensdag was de laatste dag in London. Daar gingen we langs nog een TK Maxx en die was echt mooi opgeruimd en opgesteld. Ik werd zo blij van deze tafel. Uiteindelijk nam ik afscheid van mijn vriend op het station en ging ik weer terug naar Brighton.

Ik kreeg een mailtje van The Body Shop, dat op alles 30% korting was en bij besteding van 25 pond kreeg je nog een gift ter waarde van 20,50. Dus ik kocht de populaire maskers en 2 mini douchegels om op die 25 pond te komen.

Je kreeg een cleanser en moisturizing cream van de Vitamine E lijn cadeau, mooi meegenomen dus!

Vrijdag was mijn huisgenootje weer terug en gingen we de stad in. Onze vaste prik is langs TK Maxx gaan. Daar vond ik deze nude hakken van Guess en nog een paar Ted Baker ballerina’s. Ik heb ze beide aangeschaft voor 55 pond. Die hakken waren origineel 99 pond en de ballerina’s waren 55 pond.

In de avond moesten we toch echt weer aan de bak met schoolwerk..

Zaterdag gingen we weer de stad in om even een frisse neus te halen. We gingen donuts proberen bij een andere zaak, ik vond ze erg lekker!

Daarna gingen we weer eens langs de Hollister, daar kocht ik deze roze boyfriend jeans.

 Toevallige spotte ik ook een paar Ted Baker ballerina’s voor een goeie vriendin van mij. Uiteindelijk moest ik ze voor haar meenemen. Haar voeten zijn echt een stuk kleiner dan die van mij.

In de avond had ik echt een grote pan nasi gemaakt zodat ik een paar dagen niet hoeft te koken. Wat een takke werk..

Zondag deed ik de was en liep langs een winkel. Daar vond ik deze mopshond spullen, soms mag je jezelf verwennen toch..

Ik had plannen voor de vakantie om schoolwerk te maken. Uiteindelijk heb ik helemaal niet zoveel gedaan, terwijl de deadlines steeds dichterbij komen…

Dat was mijn week, van al mijn trips komen nog een aparte artikel van. Uiteraard ook heel veel shoplogs van allerlei winkels. School is weer begonnen en dit wordt hard bikkelen.

x dana

You may also like

1 comment

  1. Wat een mooie spullen heb je gekocht! Die loafers van MK had ik ook zeker weten meegenomen. TK Maxx is ook zo’n fijne winkel! Nog een keer gefeliciteerd met je verjaardag en maak er nog een mooie avond van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge