Capture the moment #103

Unsplash, Ethan Hoover

Nu vraag je je waarschijnlijk af, Dana leef jij nog op je blog? Ja zeker, maar soms gaan er andere dingen voor zoals stages zoeken terwijl je in het buitenland zit. Ik kan je in ieder geval verklappen dat er nog artikelen gaan komen over IJsland en London(waar ik momenteel zit.)

Ik was in IJsland best bruin geworden en daarna zat ik zondag nog een paar uur in de zon. Eindstand, ik ben echt stukken bruiner zonder op vakantie te gaan.

Maandag was dus wasjes dag, want ik had geen broeken meer over en ook allerlei vieze kleding uit IJsland zat erin.

Hier bij Superdrug heb je dus 3 halen 2 betalen actie en heel veel merken gelden erop waaronder Make Up revolution. Plus, je krijgt er nog een tote bag bij. Dus ik was flink los gegaan afgelopen week, dit kocht ik onder andere.

Eerder op de dag hadden we cakejes gekocht om te proberen. Op zich niet slecht, maar ik zou het niet vaker opnieuw kopen.

Ik wou een lipstick van NYX testen, alleen deze tester was behoorlijk leeg..

Dinsdag was ik ook bezig met nieuwe schoenen inlopen, een stukje van mijn Vans schuurde aan mijn voet.

Met de 3 voor 2 actie bij Superdrug, had ik ook nieuwe foundation gehaald. Normaal heb ik de rechter kleur, alleen daar leek ik nu op een spook. Dus ik ging van 1W naar 3W.

Ik besloot die dag dat ik toch wel door ga na mijn HBO, voor zo ver is mijn keuze gevallen op Business Administration: logistics and supply chain aan de VU.

Woensdag ging mijn huisgenootje terug naar Nederland en mijn vriend kwam aan. We gingen bij een wok to walk tent eten, ik had hoge verwachtingen. Jammer genoeg was het echt een teleurstelling. Mijn Japanse curry had helemaal geen smaak.

In de avond liepen we nog op het strand en aten we een ijsje bij Ben and Jerry’s.

Eerder op de dag had ik Chloe roses kunnen scoren voor 32 pond, eau de toilette 50ML. In Nederland is ie normaal 60 euro zo, dus ik ben zo’n 20 euro goedkoper uit.

Toen ik thuis kwam, vond ik een tasje met 2 paashazen en eieren. Super lief van mijn huisbaas!

Vrijdag gingen we naar een deel van Brighton dat we nog niet hadden bezocht. Dat was namelijk de North lanes, het is er echt super leuk en cozy!

In een winkel ging mijn vriend wat passen en ik moest alles vasthouden, gebeurd ook niet vaak…

We aten nog een stuk carrot cake en dronken wat thee/koffie.

In TK Maxx vind je soms bijzondere dingen, zoals deze mega pantoffels van The North Face.

Wij waren begonnen aan 13 reasons why, ik heb het in 2 dagen afgekeken. Zeker een aanrader en ik vertel je in een andere blogpost waarom.

Afgelopen paar dagen gingen we diverse charity shops en vintage winkels langs. Ik heb hele leuke dingen gescoord, later komen ze nog allemaal in een artikel. Tevens vond ik deze mooie typmachine *hearteyes*

Zaterdag gingen we burrito’s eten bij een andere tent dan waar ik normaal ga. Dit was een goeie ”fastfood” mexicaanse tent!

We sloten onze dag af met een ijsje bij Wafflemeister.

Zondag gingen we naar London, waar ik tot aankomende woensdag verblijf. Daar komen later ook foto’s van in een aparte verslag.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge