Capture the moment #101

Unsplash, Amador Loureiro

Voordat ik het weet is er alweer een week voorbij gevlogen. Afgelopen week voelde echt als een blur, geen idee waar al mijn dagen naar toe gingen, maar aten we veel lekkere dingen.

Onze huisbaas had ons verse tomatenpasta saus gegeven. Haar moeder had het namelijk gemaakt. Dus wij aten voor 2 dagen lang pasta, jummy!

Mijn nagels waren echt lang geworden. Dit zijn ze een keer zonder nagellak. Uiteindelijk heb ik ze weer korter gemaakt.

Na het eten maakte ik een gedeelte van mijn huiswerk met Ben&Jerry’s.

Ik was na mijn huiswerk zat, dus ik at maar broodje smeerkaas en ging op zoek naar een goedkope vliegticket naar Hong Kong.

Dinsdag had ik geen foto’s gemaakt, dus op naar woensdag. Ik moest kip snijden, alleen ik hou er echt niet van om rauw vlees aan te raken.

Mijn huisgenootje was nog niet thuis, ik stuurde haar een snap en zij maakte dit er van…

In de avond viel onze wifi weg, dus ik ging maar een boek lezen.

Donderdag had ik eerst een elevator pitch en daarna door naar de stad. Ik kocht bij TK Maxx een horloge van Komono. Hij was maar 13 pond, dus ik was erg blij!

Vrijdag avond ging ik uit, het was een erg geslaagde avond dat de zon opkwam toen ik naar huis ging.

Zaterdag ging ik de stad in met een vriendinnetje, we aten donuts en gingen mijn huisgenootje stalken.

……….Daar zat ze dan met een niet knappe guy.

In de avond deed ik lekker een maskertje op en ging rustig achter mijn laptop een documentaire kijken.

Ik keek de documentaire 3096 dagen van Natascha Kampusch. Een interessante documentaire, die man die haar ontvoerde, was echt een man die je kon wurgen.

Zondag in de ochtend kreeg ik een promo mailtje, normaal negeer ik het altijd. Alleen deze keer keek ik even goed. Mijn ticket naar IJsland heeft geen trolley, alleen een rugzak mag ik meenemen. De afmetingen van de bagage waren nog veel kleiner dan die van Ryanair.

Zaterdag had ik deze set gehaald, eigenlijk had ik alleen de oranje en roze kwast nodig. Gelukkig had ik nog een coupon liggen en studentenkorting. Dus de set was goedkoper dan 2 lossen kwasten kopen.

Ik had zaterdag maissoep gemaakt voor de eerste keer in mijn leven. Het ging goed. Dus zondag aten we maissoep en pizza.

Dat was dus mijn hele week. Deze week moet ik wel echt aan de bak, want ik wil de meeste vakken afronden voordat het vakantie is. Uiteraard probeer ik meer te bloggen, want het is wel erg stil op mijn blog.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge