Capture the moment #100

Unsplash, Rosalind Chang

Ik moet zeggen dat ik afgelopen week best wel weinig heb uitgevoerd…Tevens is dit de 100ste capture the moment! Ik moet eerlijk bekennen, deze week heb ik best wel veel gegeten, dus prepared voor veel food foto’s…

Maandag had ik les, alleen het was best wel lekker weer. Dus in plaats van naar de tweede les gaan, gingen we naar het strand met een bak patat. Vitamine D pakken was nodig.

Dinsdag was ik lekker vrij, dus wij gingen sporten want na al dat vreten is het wel nodig.

Woensdag was een long ass day op school. We gingen ook nog een spel doen, het ging erg chaotisch…

In de avond gingen we uit, maar altijd na het uitgaan heb ik honger. Dus dat werd chocolate chip cookies eten.

Om 5 uur ging ik dan eindelijk slapen!

Donderdag had ik geen ene vlieg uitgevoerd, want ik was moe na het uitgaan. Uiteindelijk heb ik een assignment gemaakt en een maskertje op gedaan.

Vrijdag kwam een vriendin van mijn huisgenootje langs. Terwijl ik nog aan het wachten was, maakte ik even een schaamteloze selfie.

In de stad gingen we langs een friettent, daar vonden we lekker de oerhollandse Fristi, Chocomel en Spa waters die je ook kan vinden bij de Febo.

Uiteraard bestelden we friet met Nederlandse mayo, want hier is de mayo wat zuurder.

In de avond gingen we nog koken voordat wij uit gingen. Alleen verhoudingen zijn soms een beetje moeilijk. Zo hadden wij teveel pasta voor onze zielige pan.

We gingen uit, tot in de late uurtjes gedanst. As usual, ik heb honger na het uitgaan en at ik pasta.

Zaterdag waren we helemaal kapot, dus we kwamen niet verder dan Mexicaans eten. Deze tent vond ik niet zo geweldig, de smaak was flauw.

Zondag kwam ik ook laat mijn bed uit, helemaal niks uitgevoerd(like werkelijk niks). Aankomende week is het niet zo druk denk ik. Voornamelijk huishoudelijke klusjes, school en wie weet wat ons brengt.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge