wordpress Bucketlist | concerten die ik nog wil bezoeken | Universe of Dana

Bucketlist || concerten die ik nog wil bezoeken

Als ik terugblik op 2016 ben ik naar geen enkel concert geweest. Waarom weet ik niet. Toch heb ik nog aardig wat artiesten op mijn lijstje staan die ik heel graag wil bezoeken. Hier komen ze!

Shawn Mendes, hij was afgelopen jaar in Nederland, maar ik had de kaartverkoop gemist. Echt een bummer! Ik vind zijn muziek wel echt leuk en ook heb ik live optredens gezien op Youtube en het klonk absoluut niet slecht. Dus ik vind het wel waard.

Adele, zij heeft een waanzinnige stem die niemand na doet. Daarnaast heeft ze ook echt leuke humor en dat ook nog on stage. What else do you want?

Beyonce, ze kan dansen, zingen, heeft humor en nog veel meer dingen die ze kan. Haar shows zijn altijd een spektakel. Dus dit kon uiteraard niet missen op mijn bucketlist.

Rihanna, ze was wel afgelopen jaar in Nederland met The Weekend. Erg jammer dat ik er niet naar toe ben gegaan want ook deze kaartverkoop heb ik gemist. Dus hopelijk is ze snel weer terug.

The Chainsmokers, dit jaar is echt hun jaar. Single na single scoorden hoog in de hitlijsten van Spotify. Ze kwamen zowat in bijna alle playlists voor die luisterde.

John Legend, zijn fijne stem brengt zoveel rust. Bovendien heeft ie een mooie vrouw en kind. Ik vind hun wel echt couple goals. Ik dwaal af, maar ik vind zijn muziek erg fijn om te luisteren.

Kensington, de enige Nederlandse act in deze lijst. Ik ben bijna geen fan van Nederlandse artiesten en muziek al helemaal niet. Ik luister nog best vaak hun muziek vooral als ik stug moet doorwerken.

Taylor Swift, ik vond haar muziek altijd wel leuk. Niet elk album even leuk maar ik heb zeker een aantal platen grijs gedraaid!

Dat is een kleine lijst van wat ik allemaal nog wil bezoeken, maar de lijst is echt lang en het kan oneindig door gaan.

Wat wil jij nog zien?

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *