wordpress Bucketlist 2017 | Universe of Dana

Bucketlist 2017

De laatste keer dat ik schreef over een bucketlist was in 2014. Heel toevallig is dat precies 3 jaar geleden. Inmiddels heb ik een versie geschreven die veel meer up to date is en blik ik terug op wat ik had geschreven in 2014.

Terugblik

In 2014 begon ik aan de studie international business and management. Nu, zit ik alweer in het vierde jaar van deze studie. Momenteel ben ik stage aan het lopen bij KLM, zoals je eerder kon lezen. Na mijn stage moet ik mijn scriptie schrijven en hopelijk is dat ook snel afgerond. Destijds had ik ook geschreven over een leuke baan vinden, die heb ik inmiddels ook al en stage ook. Dat is eigenlijk nu mijn baan. Ik wou ook graag vloeiend Chinees leren schrijven en lezen. Nou kan ik zeggen dat ik wel een officieel certificaat ervoor heb maar ik bak er alsnog niks van. Als laatste dat ik ook nog heb gedaan is mijn rijbewijs halen, inmiddels heb ik hem al 2,5 jaar.

Huidige bucketlist

Motorrijbewijs halen, ik had wel even gekeken hoeveel dat zou kosten. Voor voorlopig stel ik dit puntje nog even uit, maar ik wil het zeker wel doen

Nog een item dat redelijk lang op mijn bucketlist zal staan is een tattoo nemen van 2 artiesten. De eerste is van Coen Mitchell, deze man is gevestigd in Nieuw-Zeeland. De ander is van Mowgli, hij zit in London. Eigenlijk wou ik tijdens mijn exchange gaan, maar zijn shop ligt niet zo centraal en hij is tot en met 2020 volgeboekt.

Het Noorderlicht wil ik nog steeds zien. Ik was wel in IJsland, maar het was elke avond te bewolkt daarvoor. Aangezien ik nog een keer terug wil, dan wil ik hem zeker zien en hopelijk is het een geweldig spektakel van allerlei kleuren.

Parachute springen staat zeker nog op mijn lijstje. Nu weet ik toevallig dat er veilingen zijn op vakantieveilingen en hou ik dat een beetje in de gaten. Mocht ik de bieding een keer winnen, dan zal ik op Texel zelfstandig gaan springen na een cursus.

Ik zou heel graag nog Japans en Koreaans willen leren. Als liefhebber van Aziatische gezichtsverzorging, is het wel handig om het te kunnen. Op de verpakkingen staat niet altijd een Engelse vertaling.

Qua reizen komt er een aparte bucketlist, want anders zou deze dus oneindig worden. De rest van mijn oude lijstje, kan je hier vinden. Deze staan er uiteraard nog steeds op.

Wat staat er bij jou hoog op jouw bucketlist?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge