wordpress Behind the scenes #1 | Universe of Dana

Behind the scenes #1

behind the scenes

Eens in de zoveel tijd neem ik 1 foto van achter de schermen van mylittlepaperplane.com. Natuurlijk krijg je er uitleg bij! Soms zie je veel, soms zie je weinig en eventueel een sneak peak van artikelen die er aan kunnen komen. Dus vandaag is de eerste editie van behind the scenes.

behind the scenes 1

Heel simpel is dit eigenlijk, mijn bureau waar de meeste dingen gebeuren en ook de plek waar ik meeste tijd spendeer. Links zie je mijn beeldscherm, hij is heel groot, lekker handig als je veel documenten naast elkaar wilt zetten. Op dat moment keek ik een documentaire over Noord-Korea van Panorama van de BBC.

Verder is het een chaotische zooitje op mijn bureau, inmiddels hebben de spullen die er niet thuis horen weer op hun plek teruggezet. Zo zie je rechts achter de fles nagellakremover mijn memory jar voor 2014. Mijn favoriete scrub zie je ook op tafel staan en een aantal producten waar er een review van komt.

Inmiddels heb ik mijn bureau opgeruimd hoor!

Dus hoe ziet jouw bureau eruit? Let me know, neem een foto en tweet het naar me: @MLPPblog!

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *