wordpress Aliexpress shoplog #1 | Universe of Dana

Aliexpress shoplog #1

aliexpress shoplog 1-1

Sinds kort ben ik meer Aliexpress gaan gebruiken dan eBay, vanwege het iDeal gemak en dat je daadwerkelijk met winkelmandjes werkt. Dus inmiddels heb ik een waslijst aan orders. Daarnaast hebben ze ook een fijne app en krijg je soms meer korting daarop dan de website. Een gedeelte is binnen, dus dat laat ik jullie alvast zien.

aliexpress shoplog 1-21-23

Ik kocht als eerst wat simpele sieraden en ik zocht al langer van dat soort oorbellen. Hier vond ik ze voor spotprijsjes. Dat armbandje is veel mooier en schattiger dan ik dacht! Bij de getallen staan de linkjes naar de advertentie. Het kan zijn dat de artikelen er niet meer zijn.

aliexpress shoplog 1-312

Op de foto leken deze ook op de bovenstaande oorbellen, dat je ze door je oor kan halen. Helaas hebben ze gewoon een knop erachter. Ondanks dat zijn ze nog steeds leuk! Ik heb de driehoekjes ook nog in het zilver besteld maar die was ik vergeten op de foto te zetten.

aliexpress shoplog 1-41-2-3

Ik bestelde ook nog wat minimalistische kettingen, kennelijk is de linkerste kettinkje van “Guess”. Ik kon daar wel om lachen. De kwaliteit van de sieraden hebben mij tot nu toe verrast!

aliexpress shoplog 1-5Kwastenset

Ik kocht ook nog een kwasten set, een knock-off van de echte Real Techniques. De kwasten zien er geweldig uit en ook lekker zacht. Nu moet ik ze nog uittesten! Ze waren zo goedkoop ook(zie 7 euro), terwijl een kwast normaal los van deze serie al rond de 25-30 euro kost.

aliexpress shoplog 1-6Contourbrush

Ik mistte eigenlijk nog een hele simpele contourbrush, dus deze vond ik voor een euro zo op Aliexpress met goede recensies. Dus hij ging mijn winkelmandje in!

aliexpress shoplog 1-7Oval Brush – zoek term

Ik zag deze wel voorbij komen van MAC bij bloggers, alleen trok het mij niet zo aan, de prijs alleen al….Toch wou ik het wel proberen voor de gein. Uiteraard raad pleegde ik Aliexpress daarvoor, Toen hij binnenkwam was mijn eerste gedachte: lijkt op een tandenborstel…..But hey, deze tandenborstel is een grote favoriet van mij geworden en gebruik ik hem dagelijks!

Ik heb nog heel veel andere dingen besteld, een gedeelte is al geleverd, de meeste nog niet. Bovendien moet ik ook nog alles op de foto zetten!

Heb jij wel eens wat besteld via Aliexpress?

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge