Aliexpress – Jeffree Star liquid lipsticks

aliexpress- jeffree star liquid lipsticks 1

Een poosje terug bestelde ik allerlei make-up via Aliexpress, puur uit nieuwsgierigheid. Je kan nu beginnen met zeiken over slechte ingredienten etc. Ik bestel het, dus ik ben ook zelf verantwoordelijk over de gevolgen. Ik kocht 4 kleuren van Jeffree Star. Ik kan je verklappen: they are awesome!

aliexpress- jeffree star liquid lipsticks 2

De verpakking is gewoon als de originele. Wel zaten hier deuken aan de zijkanten. Maar goed wat wil je verwachten als ze 2 euro per stuk kosten.

aliexpress- jeffree star liquid lipsticks 3

Verder staat op de bovenkant welke kleur het is.

aliexpress- jeffree star liquid lipsticks 4

Ik moet wel toegeven, de huls zelf voelt heel erg goedkoop aan. Bovendien was ie hier en daar niet mooi afgewerkt. De lip applicator is helemaal plat. Verder heb ik er niks op aan te merken.

aliexpress- jeffree star liquid lipsticks 5

Van links naar rechts: Androgyny – Unicorn Blood – Celebrity Skin – Gemini. Ik vind de kleuren echt geweldig! De lipsticks hebben trouwens geen geur. Ze drogen erg snel en mat op. Bovendien kun je de lagen mooi opbouwen.

Helaas is de advertentie weggehaald van de koper. Uiteraard kan je ze gewoon nog vinden voor 2-3 euro.

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge