wordpress 5 Random Facts About Me #3 | Universe of Dana

5 Random Facts About Me #3

718

Het was weer eens tijd voor wat random feitjes over mijzelf!

1. Ik schrijf mijn mailtjes erg formeel, naar iedereen en alles. Al is het een koper van de blogsale of iemand van marktplaats. Gewoon formeel schrijven, kan nooit kwaad.

2. Op YouTube zoek ik altijd naar leuke covers van liedjes. Ik vind altijd wel leuke van bekendere maar ook wat minder bekendere cover-artiesten. Max Schneider, Corey Gray, Kina Grannis, Kurt Schneider, Tyler Ward en Megan Davies zijn mijn favorieten en nog een lijstje maar de Cimorelli zussen vind ik echt verschrikkelijk..

IMG_8425

3. Ik doe altijd textured nagellakken op om beschadigingen te verbergen omdat ze aardig snel splijten. Door de textuur zie je ze minder snel de lelijke plekken op mijn nagels. Dus de laatste tijd heb ik alleen maar textured nagellak op. Beste nagellaktrend ever!!

4. In mijn tassen heb ik altijd een nagelvijl liggen, ik kan er zo niet tegen als er een beschadiging in mijn nagels zitten. In het ov pak ik soms ook mijn nagelvijl erbij en dan kijken soms mensen een beetje raar op…uh….what is she doing!?

5. Ik gooi altijd de laatste stukjes van mijn lush vaste zepen weg, aan het eind ruiken ze nergens meer naar en die losse stukjes glibberen telkens uit mijn handen. Hoppa de prullenbak in!

Dit was het voor deze keer! De komende paar weken komt er wat minder online omdat ik moet werken en leren voor eindexamens want ik wil echt slagen.

Welke youtubers maken leuke covers?

x dana

You may also like

3 comments

  1. Ik weet niet hoe nerdy je bent, maar ik vind de covers van natewantstobattle echt geweldig!!

    Vind het trouwens echt heel prettig als mensen netjes zijn in mails, op z’n minst bij de eerste mail. Het komt zoveel professioneler en respectvoller over 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *