wordpress 4x Essence All About ... Paletten | Universe of Dana

4x Essence All About … Paletten

essence all about 1

Dit waren 1 van de pareltjes van de nieuwe Essence schap wisseling. Eerst waren er maar 2 paletten inmiddels zijn het er 4, allemaal verschillend en geen van ze lijken op elkaar. Ik heb ze allemaal geswatched, het was een zooitje, maar ze zijn hartstikke goed gelukt!

essence all about 2

01 Nude, dit was veruit de populairste! In het begin had ik een aantal filialen in Amsterdam afgelopen, meestal waren ze uitverkocht. Ik vroeg aan een mevrouw of ze die toevallig nog hadden: ”Ik had ze vanochtend aangevuld, nu zijn ze alweer op. Wat is dat toch met die meiden, ze hadden het gezien op een blog en komen massaal voor dat ene ding!?” Ik gok dat die Kruidvat om een uurtje of 10 open gaat en ik was er om 15:00..ehm….ja….

essence all about 9

De kleuren zijn aardig nude, niet helemaal, ik mis toch wat neutralere kleuren. Ondanks dat kan je aardig variƫren met de kleuren, overdag een subtiele look en voor in de avond breng je wat donkere kleur in en een kleur met veel shimmers erin en je hebt de perfecte ooglook gemaakt met 1 palette!

essence all about 3

02 Candies, de kleuren maken zijn naam waar. Mooie pastel kleuren en zeker met het mooie weer opkomst. Ik vind ze ontzettend vrolijk en ik heb helemaal zin in de zomer!

essence all about 4

Top pigmentatie voor pastel kleuren! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik ze swatchte. Je kan hier aardig wat ooglooks mee maken, maar ik ben bang voor een beetje eentonigheid als je ze blend. Verder heb ik niks op aan te merken, topper!

essence all about 5

03 Sunrise, eerste wat mij binnenschoot was dat je hiermee de olympische medailles van de winterspelen kan herkennen. Ik zie goud, zilver en brons! Je ziet aardig wat aarde tinten, vrij donker, door de wat lichtere kleuren erbij te gebruiken kan je je ogen echt laten spreken.

essence all about 6

Shimmers overloading! De kleuren zijn mooi bij elkaar, maar ik mis toch een matte kleur. De hoeveelheid aan shimmers is eigenlijk een beetje too much bij dit palette. De pigmentatie is meer dan top!

essence all about 7

04 Paradise, for sure! Kijk naar al die kleuren, hier word je toch vrolijk van!? Heel anders dan de neutrale of pastel kleuren.

essence all about 8

De pigmentatie is top! De kleuren doen mij echt denken aan een tropisch land, de witte stranden en dan zomerkleding in allerlei vrolijke kleuren. De oranje tint een beetje voor een gebruinde huid waardoor de felle kleuren nog beter overkomen. Als het aan mij ligt ben ik allang vertrokken naar een paradijs!

essence all about 10

Hier staan ze alle 4 nog naast elkaar. Mooie variatie aan kleuren, elk palette is anders. Alle kleuren bevatten shimmers, ik mis echt een palette waar een variatie aan matte en shimmers zijn of een palette met alleen maar matte kleuren die goed gepigmenteerd zijn. Ik vind de paletten zeker een aanrader, ook voor als je net wilt beginnen met make up. De prijs ligt absoluut niet hoog voor wat je ervoor krijgt. De paletten zijn ook erg handig voor op reis, neem er 1 of 2 mee en je kan eindeloos combineren, bovendien nemen ze niet eens zoveel plaats in.

De paletten kosten 3,59 per stuk, Nude en Candies zitten sowieso in het eerste schap en de andere 2 kleuren bevinden zich in het tweede schap!

Welke heb jij in bezit?

x dana

You may also like

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *