30 WEEKS BLOG CHALLENGE: LAST DAY ON EARTH

30 weeks blog challenge last day on earthDit vind ik een wat minder vrolijke onderwerp, maar ik voltooi hem als nog en dit wordt een partijtje hersenen kraken denk ik. Lees verder!

Als het de laatste dag op aarde zou zijn, dan zou ik alles eruit halen wat mogelijk is. Natuurlijk reizen naar allerlei bestemmingen van mijn bucketlist is onmogelijk. Al zou ik dan naar bestemming nummer 1 vliegen om mijn bucketlist en dan neem ik iedereen mee met wie ik mijn laatste dag op aarde zou willen doorbrengen! De hele dag niet slapen en dan alleen maar leuke activiteiten doen, dansen totdat je niet meer kan, uit een vliegtuig springen en dat soort dingen

Kort maar krachtig, dat zou ik doen op mijn laatste dag op aarde. Verder zou ik ook niet echt weten wat ik allemaal moet doen in die 24 uurtjes.

Wat zou jij doen?

x dana

You may also like

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge