wordpress 30 WEEK BLOG CHALLENGE: TURNING POINT | Universe of Dana

30 WEEK BLOG CHALLENGE: TURNING POINT

30 weeks blog challenge keerpointBeschrijf de keerpunt in je leven. Dit vond ik echt een moeilijke opdracht, hier heb ik wel echt diep over na moeten denken. Uiteindelijk denk ik dat ik wel mijn keerpunt in mijn leven heb gevonden. Lees verder om te zien wat/wanneer/hoe dat was!

Het moment dat ik van 4 mavo over ging naar 4 havo, ik bleef weliswaar op dezelfde school, systeem bleef hetzelfde alleen een niveautje hoger. Ik bedoel, hoe moeilijk kan dat zijn!? Mijn mavo carrière was appeltje eitje, alles ging mij erg makkelijk af. Op de havo was het ineens een ander verhaal, keihard knokken voor alle vakken om over te kunnen gaan naar het examenjaar. Dat schudde mij wakker dat niet altijd alles van zelf komt, ook werd ik wat losser. Zo vind ik presenteren helemaal niet meer eng, zelfs niet in het Engels wat altijd moet voor mijn opleiding. De havo tijd was een leerzame tijd, mijzelf zoeken, keuzes maken, hoe pak je dingen slim aan en dat soort dingen.

X dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *