Challenge || 500 dingen wegdoen voor 2018 update

Zoals beloofd zou ik nog een update geven over de challenge 500 dingen wegdoen voor 2018. De grote vraag is: hoe ver ben ik eigenlijk? Heb ik mij ook aan de no-buy periode gehouden of überhaupt ingelast?

Daar is de sheet dan, ik heb hem wel opniew moeten maken want de vorige was vies geworden. Om eerlijk te zijn, het viel enigszins tegen. Nu op de helft van de tijd heb ik maar 84 dingen weg gedaan. Eigenlijk had ik gehoopt op 300, maar ik geef niet op!

Wat ging goed tijdens de challenge?

Ik heb mijn make-up lades opgeruimd. Alles wat niet meer goed is weggegooid en alles wat nog goed is voor een tweede huis heb ik in een doos gestopt die klaar is voor verkoop. Alleen ik moet het nog online gooien.

Tevens probeerde ik wel echt op te letten qua spullen opmaken. Echt alle producten met restjes erin probeer ik op te maken in plaats van steeds nieuwe producten openen. Ondanks dat ik niet veel heb opgeruimd, probeer ik wel steeds kleine dingen opruimen zoals oud ondergoed eruit gooien.

Wat ging er niet goed tijdens de challenge?

Zoals je hierboven kon lezen, heb ik niet veel opgeruimd. Er kunnen zeker heel wat dingen weg uit mijn kamer. Daarnaast heb ik ook geen no-buy periode gehouden. Er zijn heel wat spullen bij gekomen. Al helemaal toen ik naar Sephora ging in Milaan.

Wat ga ik doen?

Ik moet mijn klerenkast echt goed uitmesten, zoals kapotte sokken eruit gooien. Kleding dat nog goed/nieuw is en wat ik niet meer draag wil ik ook nog verkopen. Dat geldt ook voor een aantal paar schoenen. De spullen die ik wil verkopen moet ik ook daadwerkelijk fotograferen en online zetten. De no-buy periode moet ingelast worden, de opbrengsten moeten mij een stapje dichterbij brengen naar mijn GoPro.

Zoals je kunt zien, de challenge 500 dingen weg doen voor 2018 is nogal moeilijk. Toch wil ik het niet opgeven. Wel moet ik er veel meer tijd aan besteden en ook echt tijd ervoor vrij maken. Er zijn inderdaad dingen die gewoon goed gaan en vooral wil voortzetten maar er zijn zeker verbeterpunten die ik moet meenemen.

x dana

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *