Persoonlijke update #5

Even zonder grappen, de laatste persoonlijke update is zowat een jaar geleden. Vorig jaar halverwege oktober zo. Waar die bijna 365 dagen heen zijn gevlogen weet ik niet. Wat ik wel weet was, vorig jaar rond dit tijdstip stond het in de teken van exchange. Inmiddels is dat allang voorbij en focus ik mij weer op andere dingen. Hoe sta ik er nu voor?

School

Inmiddels zit ik dus in het vierde jaar van mijn opleiding. Het staat allemaal in de teken van stage en scriptie. Voor nu staan er nog 3 vakken open, voor 1 heb ik een herkansing vak en de rest moet ik een hertentamen maken. Tevens loop ik stage bij KLM, zoals je al eerder kon lezen op de blog en het kwam een paar keer voorbij op Instagram. Voor zo ver is mijn plan om bij KLM ook mijn scriptie te schrijven en hopen op een contract na het afstuderen. Zo niet, dan ga ik een masters doen, voor nu heb ik de master International Master of Management of IT aan de Universiteit van Tilburg. Daar studeer je een half jaar in Marseille, Finland en dan nog Tilburg.

 

Relatie

Ergens halverwege dit jaar kon je ook al lezen dat mijn relatie over was. Ik heb de relatie verbroken omdat ik er geen toekomst in zag. Er speelden zeker veel factoren mee om het te verbreken. Ik hoopte op een goede afloop, dat is uiteindelijk niet zo gegaan. Dus wat mij betreft mag die een eind opdonderen van mij. Nu ben ik gewoon een happy single, die met volle gas voor haar doelen en dromen gaat. Wel merk ik soms toch wel een klein beetje eenzaamheid, maar om eerlijk te zijn, dat is hooguit een paar keer per maand. Dus het valt allemaal wel mee.

Werk

Ik ben zoals gewoonlijk nog steeds volop aan het werk met allerlei dingen. Nog steeds werk ik bij Trajan, een verkeersonderzoek bureau. Tevens, begin dit jaar meldde ik mij aan als tentamen surveillante. Dit staat op een lager pitje vanwege stage. Ik had nog gesolliciteerd voor een plekje in het bestuur in het studentenvereniging van KLM. Jammer genoeg werd ik niet aangenomen. Wel heb ik weer iets erbij, namelijk gastlessen geven over mijn studie op middelbare scholen. Iets wat ook wel interessant is.

Gezondheid

Met mijn gezondheid gaat eigenlijk alles prima. Ik zit ook lekker in mijn vel, omdat ik nu alles wel op ‘orde’ heb. Wel wil ik vaker sporten, dat vind ik erg lekker namelijk. Wel ben ik af en toe erg moe door alles. Dus dan neem ik een beetje gas terug en dan kruip ik er weer boven op zowel mentaal als fysiek.

Ik moet zeggen, deze persoonlijke update is heel erg positief op alle gebieden. Iets wat heel erg fijn is. Nu probeer ik iets vaker een persoonlijke update te plaatsen, in plaats van een jaar tussen de vorige en huidige.

Hoe gaat het met jou?

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *