Photo diary #114

Mitchell Hollander, Unsplash

De capture the moment van deze keer kwam iets later online omdat het ontzettend druk was met allerlei dingen. Zo was ik in Milaan en vloog ik vanuit daar door naar stage. Had ik een agenda die praktisch explodeerde en at ik vele lekkere dingen.

Week: 11-16 september

Ik was het weekend daarvoor in Milaan. Wel vloog ik maandag ochtend terug, Mijn vlucht ging heel vroeg, ik landde om 8:10 op Schiphol en ging gelijk door.

Uit Milaan had ik een bijzondere soort perzik meegenomen(ja, dana neemt random een stuk fruit mee van vakantie….). Deze was echt lekker, maar wel een duur grapje.

Woensdag ochtend had ik haast, want er stond een meeting om 9 uur. Alleen toen ik ging rennen voor de trein, maakte ik een vieze smak op station Duivendrecht. Alhoewel, ik moet zeggen dat het wel een smooth landing was.

Mijn agenda ontplofte. Die je hier ziet is later nog meer bijgewerkt met meetings en noem maar op. Soms wist ik niet eens waar ik moest beginnen met dingen doen.

Woensdag was echt een ontzettend lange dag, ik begon om 9 en daarna van 15:30-18:00 had ik ook nog eens les. Ik was echt kapot die dag.

In de avond besloot ik dus een ijsje te eten, ineens zag ik in de koelkast zo’n 8-10 pakken magnum’s staan. Het leek wel een ijsjes walhalla!

Mijn collega vroeg of ik haar Dam tot Dam loop tas kon afgeven aan iemand anders. Niet wetende dat die tas zo’n felle kleur had en ik ermee het openbaar vervoer moest.

Diezelfde avond had ik echt zin in patat, dus ik ging langs mijn favoriete Febo en haalde daar een portie.

Tot mijn grote vreugde waren mijn nieuwe schoenen gearriveerd. Ik had voor 45 euro een paar Dr. Martens weten te kopen die ik een maandje geleden in de winkel zag liggen.

In de avond deed ik lekker een maskertje op ter ontspanning.

Vrijdag had ik weer zo’n dipje dat ik heel graag weer op pad wou nadat ik maandag terug kwam van Milaan.

Zondag ging ik mijn collega’s aanmoedigen voor de Dam tot Dam. Tevens heb ik beloofd om volgend jaar mee te rennen. Challenge accepted.

We hadden ineens lelies thuis staan, maar ze gaven zo’n enorme geur af dat ik het echt vond stinken in huis.

Week: 17-24 september

Maandag was weer aangebroken, soms heb je gewoon van die momenten dat je echt je bed in wilt.

Mijn zusje wou niet opstaan van de bank, dan ga je er maar boven op zitten. Eigen schuld..

Woensdag lunchte ik even alleen, uiteraard hield ik rekening met balanceren…

Meetings later op de dag zijn altijd wel een beetje killing vind ik. Mijn energie niveau was namelijk een beetje gedaald.

Donderdag was het wel lekker weer, aangezien ik niet echt zin had om gelijk door naar huis te gaan. Ging ik de stad in om te wandelen en haalde ik een ijsje bij van der Linde.

Mijn hele vrijdag was vol met afspraken, dus ik had geen foto’s gemaakt. Zaterdag moest ik werken in Dordrecht, tijdens de pauze ging ik verder werken aan dingen voor KLM met een radler 0.0% uiteraard.

Op zondag moest ik ook in Dordrecht werken. Mijn hele weekend heb ik lekker buiten gespendeerd. Wel was ik echt kapot na 8 uurtjes fietsen en 4 uurtjes lopen. De komende weken wordt het ook druk. Wel probeer ik meer tijd vrij te maken voor het bloggen. Ik kan je in ieder geval verklappen, dat er een artikel komt over Milaan en uiteraard een shoplog.

x dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *