Aliexpress shoplog #4

Alles van de shoplog was van een poosje terug, maar alsnog leuk om te laten zien. Ondertussen stromen er alweer pakketjes binnen voor een nieuw project. Alleen het duurt nog een poosje voordat het online komt. Voor vandaag heb ik een aantal interessante items in ieder geval.

Vorig jaar kocht ik een polaroid camera. Daarbij had ik een hoesje nodig om hem te vervoeren. Ik kocht deze bruine leren hoes. Hij heeft dezelfde kleur als mijn andere camera. Ik had hem voor 7,50 hier gekocht, deze verkoper heeft ook nog allerlei andere kleuren.

Om de polaroid iets meer kleur te geven kocht ik nog een hoop aan stickers. De prijzen varieren heel erg en de hoeveelheid ook. Ik heb ze bij allemaal verschillende verkopers gekocht. Met de zoekterm ”polaroid films sticker” kan je ze ook vinden.

Ik wil binnenkort beginnen met handletteren. Dus ik schafte ook een set Sharpies aan, met allemaal basic kleuren. Ik heb mijn set hier besteld en betaalde er 12,69 voor.

Zoals jullie weten ga ik binnenkort op reis. Daarnaast is je paspoort 10 jaar geldig, dus een beschermhoesje is wel nodig. Jammer genoeg is de advertentie er niet meer, wel hadden ze nog andere leuke designs, Deze voelt ook gewoon goed aan qua kwaliteit. Met de term ”passport cover” vind je ook andere leuke designs

Ik hou van de mandala style! Deze kom ik regelmatig op Instagram tegen en toen besloot ik ze te bestellen. Ze voldoen helemaal aan mijn eisen en zijn totaal niet duur. Ik kocht ze voor mijn iPhone 6S. Ik heb ze hier besteld. Er zijn meerdere prints en is er ook voor meerdere iPhones. Ik had 1,47 per stuk betaald.

Polaroid films zijn echt een dure grap. In Nederland betaal je al gauw 15 euro voor 20 foto’s. Gelukkig kan je op Aliexpress ze vinden voor goedkoper. Ik kocht er in 1 keer(240 stuks) heel veel op bij deze verkoper. Ik kreeg nog korting bij mijn aankoop en er was een feestdag aan de gang. Dus ik betaalde er nog minder voor.

Ik kocht nog een reis item, namelijk stevige kofferlabels. Nu heb ik elke keer die zielige papieren dingen die de reis van de incheckbalie tot aan het vliegtuig niet halen. Deze zijn stevig en kunnen tegen water. Bovendien zien ze er leuk uit en kosten geen fortuin. Ik heb ze hier besteld voor 0,83 besteld. Ze hebben meerdere kleuren.

Een week terug heb ik nog allemaal dingen besteld via Aliexpress. Dit is voor een project waar ik mee bezig ben, althans ik noem het een project. Ik vertel pas in februari waarmee ik bezig was. Dus een shoplog komt eraan!

x dana

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *