Capture the moment #88

capture-the-moment-88-1

De capture the moment van deze week is ingekort naar tot en met vrijdag. Aangezien ik momenteel nog in Parijs ben en het hele weekend door. Ik heb mijn laptop ook niet meegenomen, dus foto’s bewerken en bloggen gaat niet. Wel komt er een aparte reisverslagje van Parijs online. Afgelopen week, had ik 3 deadlines staan, dat was echt een gekkenhuis. Daarnaast kocht ik een nieuw luchtje en ging ik weer heerlijk sporten.

capture-the-moment-88-2

Maandag was ik vrij van school maar moest ik wel werken en deze keer in Amersfoort.

Ik ging maandag avond vroeg mijn bed in, want ik had mijzelf ook nog opgegeven voor een dienst op dinsdag en die begon om 7:45.

Dinsdag ochtend moest ik enquetes afnemen in de buurt van Pathe de Munt. Alleen er waren bijna geen mensen, dus ik ging in Pathe een beetje schuilen voor de warmte.

Na werk ging ik door naar huis om snel wat te eten en door te gaan naar school. Na school ging ik nog snel even naar de Ici Paris, want ik had nog een kortingsbon van 5 euro liggen en een volle spaarkaart. Dus ik kocht een luchtje van Miu Miu, EDP in 30ML voor 36 euro!

capture-the-moment-88-3

Woensdag begon ik mijn dag met sporten, ik wil het weer helemaal oppakken.

Ik ontving 1 van mijn bus passen voor Engeland, dus er zit flink wat progress in onze plannen.

Na het sporten moest ik mijn vriend helpen met zijn surprise. Tadaaa onze kunstwerk samen!

capture-the-moment-88-4

Deze week ging niet zo smooth, ik werd erg laat wakker. Wel was ik maar een kwartier te laat. Ik had dan ook geen make-up op gedaan en mijn haar ook niet gedaan.

Ik werd ineens gevraagd om te werken, deze keer was het anders dan andere shifts maar wel een toffe. Eindstand: er werd ook nog een foto genomen en daar sta je dan met je make-up loze hoofd en just out of bed hair..

Donderdagavond bestelde ik nog een luchtje, want Ici Paris had een kortingscode die 15 euro korting gaf. Dus ik kocht Marc Jacobs Decadence giftset. Die kostte dan maar 49 euro en als je het luchtje los kocht in 30ML was het al 45 euro. Mooie deal!

Mijn opdrachten zijn zo vermoeiend…dat ik andere dingen ging doen in plaats van ze maken.

capture-the-moment-88-5

Mijn studie ontwijkend gedrag ging verder, dus ik deed een test. Buzzfeed ging mijn leeftijd en locatie bepalen aan de hand aan mijn keuzes voor tattoos. Well.. ik ben geen 17 meer en ik woon ook niet in Florida.

Vrijdag ging echt moeizaam voor mij. Ik was continue moe eigenlijk.

Mijn ziel stierf echt langzamerhand door donderdag en vrijdag. Ik had veel saaie lessen en opdrachten die ik moest inleveren.

Gelukkig was er goed nieuws, 1 van mijn opdrachten werd verschoven. Dus ik kon mijn opdracht uitstellen. Nu kan ik lekker zonder stress op vakantie!

I’m off to Paris!

x dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *