Capture the moment #87

Capture the moment 87-1

Deze week was zo hectisch maar ook erg productief! Want zo is er veel goed nieuws op alle gebieden een beetje. Daarnaast ging ik een beetje kringloopwinkels doorstruinen. Ik moest mee naar mijn zusje haar ouderavond, aka terug naar mijn oude middelbare school. En natuurlijk heb ik ook black friday onveilig gemaakt!

capture-the-moment-87-2

Maandag maakte mijn moeder bapao, jummmmyyyy!

Dinsdag viel mijn les uit en ging ik naar mijn vriend. Daar was er echt een mooie zonsondergang.

We gingen langs 2 kringloop winkels, omdat we toch best benieuwd waren naar wat je er echt kan vinden.

Helaas was het tijd om naar huis te gaan, ik moest een uur in de trein zitten dus ging ik maar aan schoolwerk beginnen.

capture-the-moment-87-3

In de kringloopwinkel kocht ik een kleuren voor volwassenen boek. Misschien iets om te relaxen.

Woensdag moest ik werken in Alphen aan de Rijn, ik ben daar nog nooit in mijn leven geweest.

Mijn to do list worden steeds langer en langer. Mijn doel voor deze week is om ze in te korten met 1/3.

Overal doken black friday aanbiedingen op. Toch was er maar 1 dingen dat mijn aandacht trok: vliegtickets. Dus ik had heel impulsief een retourtje geboekt naar Ijsland tijdens mijn exchange in Brighton. Ik ga begin april, dan is het minder koud en ik heb vakantie.

capture-the-moment-87-4

Donderdag ging ik direct na school sporten, want dat heb ik al een poos niet gedaan.

In de avond moest ik met mijn zusje mee naar ouderavond. Het was een voorlichting van ”nieuwe” vakken die zij kunnen krijgen wanneer zij hun vakkenpakket gaan kiezen.

Toen we terug naar huis gingen, moesten we even wachten op de bus. Dit viel mij ineens op, een heel klein zakje met wat zielige nootjes erin voor 1,70. Dure nootjes..

Mijn Kat von D lipstick waren er dan eindelijk! Bovendien had ik een paar weken terug ook nog mijn eerste Jeffree Star lipstick besteld.

capture-the-moment-87-5

Vrijdag begon ik 8:30, voor Dana haar standards is dat VERY EARLY. Dus een kopje koffie en ik kon weer aan de bak.

Tevens was het black friday, ik wou 2 jurkjes van de Zara. Ik ging online kijken maar merkte al gauw op dat de verzendkosten evenveel waren als mijn korting. Dus snel voor werk was ik snel naar Amstelveen geraced. Uiteindelijk kocht ik alle 3 kleuren, I love them!

Daarna moest ik weer naar Alphen aan de Rijn, hello work!

Alsof 1 bestemming nog niet genoeg was, ging ik rond neuzen op Ryanair. Jammer genoeg vertrekken er vanaf Gatwick niet zoveel vluchten naar interessante bestemmingen.

capture-the-moment-87-6

Ineens kreeg ik een mailtje, mijn eerste hertentamen cijfer is terug. Het was een voldoende, dus ik heb 1 van de 3 hertentamens gehaald. I’m getting there!

Zaterdag ochtend hadden mijn roommate en ik onze ticket voor exchange geboekt. Nu konden we dan ook onze verblijf aan onze verhuurder doorgeven. Dus dat contract teken ik ergens volgende week.

Na mijn ticket boeken ging ik naar de Banky expositie in de Beurs van Berlage. Mijn vriend verrastte mij met tickets, super lief aangezien hij wist dat ik er erg graag naar toe wou gaan. <3

Na een wandeling in de stad, gingen we dan bij mij eten. Mijn moeder maakte verse saoto soep.

capture-the-moment-87-7

Ik werd in de avond gebeld of ik mee uit wou gaan. Dus ik ging heel spontaan mee, we zouden het niet laat maken. Uiteindelijk kwam ik rond 5 uur thuis en ging om 5:15 zo slapen..

Zondag was een zeer productieve dag. Ik begon als eerst met een test voor mijn Erasmusbeurs. Ik scoorde C1, dat is de een na hoogste niveau voor Engels.

En toen boekte ik nog een vlucht…………..Hello Dublin. Ik ga begin maart een weekendje naar Dublin.

Aan het einde van de dag, zag ik dat ik 3 dingen niet heb gedaan. Op zich is dat niet zo erg.

Zoals je ziet was ik weer volop bezig. Ik heb veel goed nieuws gehad en ook eindelijk een huis gevonden in Brighton. Uiteindelijk heb ik met black friday, 2 vluchten geboekt, 3 jurken gekocht en 4 truien gekocht. De schade bleef beperkt toch..? Aankomende week is het weer lekker druk en ik ga in het weekend naar Parijs!

x dana

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik vind kleuren heel relaxt, dat boek uit de kringloop gaat je vast en zeker er wel mee helpen! Kan je ook in de trein doen ;). Echt heel tof dat je nog zoveel gaat reizen in je exchange. Heel gaaf! En stiekem ook wel een beetje jaloers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *