Maybelline Super stay 24H setting spray

maybelline-setting-spray

Tegenwoordig is een setting spray voor je make-up onmisbaar in mijn routine. Alleen er zijn zoveel soorten op de markt. Ik heb er al aardig een aantal geprobeerd, zal deze vrij budget setting spray van Maybelline mijn Urban Decay All nighter spray verslaan?

Volgens Maybelline verlengd hij de duur van het goedzitten van je make-up en geeft je een frisse look. Het is olie vrij en doorzichtig. Op de achterkant staat wel iets opmerkelijks: de spray werkt alleen 24 uur als het gedragen wordt zonder foundation. Verder bevat de spray 75 ML, een stuk minder dan de Urban Decay spray. De spray heeft wel een lichte geur, alleen moeilijk te omschrijven waar het naar ruikt.

Ik heb er helaas geen foto’s van, meestal heb ik haast in de ochtenden en in de avonden spring ik gelijk in de douche. Inmiddels heb ik de spray aardig wat keren gebruikt onder diverse omstandigheden, van de afgelopen warme dagen tot iets minder warm. Wel ben ik merendeels in mijn ouders hun restaurant geweest, dus mijn gezicht is ook wat vettiger dan normaal. Daarnaast heb ik van mijzelf een vette huid.

De spray werkt prima, mijn make-up zit prima aan het einde van de dag. Ik vind dit wel een fijne vervanger voor mijn Urban Decay spray. Nu wissel ik ze met regelmaat af. Een minpuntje is dat soms het niet nevelig eruit komt wanneer je sprayt.

De spray kost 11,99, hij is in diverse drogisterijen verkrijgbaar. Een stuk goedkoper dan de Urban Decay spray. Gelukkig is Maybelline vaak in de aanbieding waardoor je hem voor een koopje scoort.

x dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *