Capture the moment #77

capture the moment 77-1

En toen was de laatste week van mijn schoolvakantie aangebroken! Ik heb het afgelopen week niet echt rustig aan gedaan. Zo moest ik 4 dagen werken op verschillende plekken. Heb ik hier en daar wat nieuwe dingen gekocht. Als afsluiter van deze vakantie heb ik het nieuwe seizoen van Narcos afgekeken!

Op maandag moest ik s’ochtends vroeg in Amersfoort werken. Na 2 uurtjes werken was ik weer thuis en ging ik weer op pad.

Later op de dag onderweg naar mijn ouders hun restaurant ging ik langs de Kruidvat op een paar klantenkaart punten in te wisselen voor deze douche mousse van Nivea. Ik ben benieuwd!

De Etos bleef niet gespaard en daar kocht ik deze Treaclemoon set die flink was afgeprijsd. Die kon ik echt niet laten.

Uit Hong Kong hadden we een pak Oreo thins meegenomen in de smaak tiramisu. Ik vond ze echt lekker!

Dinsdag moest ik ook weer werken, deze keer ging ik naar Haarlem.

Ik had zo’n zin in patat dat ik na werk op Sloterdijk een patatje had gehaald.

Daarnaast had ik ook deze opbergdozen van de Kruidvat op het oog. Die kon je ook inruilen voor punten. Nu is mijn kamer een stuk opgeruimder.

Woensdag ging ik dan eindelijk naar mijn vriendje toe. Alleen ik had een beetje haast dus had ik een lekkere broodje kaas gekocht in het winkelcentrum.

Donderdag had ik afgesproken met een vriendinnetje. We gingen China town in en door de stad wandelen. Waarschijnlijk is dat de laatste keer dat ik haar zie voor de komende jaar. Zij gaat over een paar weken op exchange en ik in het volgende semester.

In de avond deed ik weer eens een maskertje op. Deze was echt nodig.

Eindelijk was het dan zo ver, het nieuwe seizoen van Narcos stond online op vrijdag. Ik begon direct met kijken.

Later in de middag ging ik naar de zaak en ik zag dat er een doos mochi’s waren geopend uit Japan. Deze waren met perzikken smaak, I like it!

In de avond ging ik naar huis en onderweg waren iemands kleding naar beneden gegooid. Poor guy…Ik dacht dat dit alleen in films voor kwam, maar kennelijk niet.

Ik kwam thuis, na het douchen was het weer Narcos tijd met een ijsje. Beetje genieten mag wel.

Zaterdag moest ik werken in Noord. Eigenlijk zou ik erna naar Pacha festival gaan met mij beste vriendinnetje. Alleen onze planning kwam niet uit en ging het niet door. Wel kwam mijn vriendje langs.

Werken in mijn buurt was de afsluiter van de week. Ik moest om 7:45 aanwezig zijn. Gelukkig was ik om 9 uur al weer klaar en kon ik weer mijn bed in duiken.

Verder heb ik Narcos afgekeken en niks meer gedaan. Aankomende week start ik met school. Gelukkig ben ik vandaag nog vrij en daarna begint alle ellende.

x dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *