Laatst gekeken films #1

laatst gekeken films 1-1Afgelopen tijd heb ik een aantal films en documentaires gekeken. Sinds ik vakantie heb, kijk ik veel meer dan normaal. Eigenlijk probeer ik steeds meer documentaires te kijken in plaats van films. Dit komt mede door een lijst die Buzzfeed heeft uitgebracht.

Deep Web, dit is een aardige nerd film. Deze heb ik dan ook met mijn vriend gekeken. Het heeft wel met computers en het internet te maken. Het belangrijkste is hoe de rechtszaak is verlopen van de verdachte in de zaak. Door deze documentaire zie je maar weer hoe oneerlijk het rechtssysteem is van de Verenigde Staten. Het is een Engelse film, maar ondertiteling is wel zo handig. Aangezien er statements in het Duits worden uitgegeven en bij sommige interviews zijn de stemmen vervormd en moeilijk te verstaan.

laatst gekeken films 1-2bron

Twinsters, dit is een documentaire over een Koreaanse tweeling. Ze werden bij bij hun adoptie gesplitst zonder van elkaar af te weten. Per toeval vonden de vrienden van 1 van de tweeling de ander via YouTube. Sindsdien begon hun hele verhaal.

The propaganda game, deze documentaire gaat over het mysterieuze Noord-Korea. In het nieuws horen wij alleen over de ”slechte” gebeurtenissen. Maar wat is het echte leven daar? De documentaire heeft een verrassende wending, het heeft te maken met een buitenlander die een hoge positie in het bestuur gekregen. Uiteraard zie je de veelbesproken propaganda en censuur

So undercover, dit was serieus 1 van de slechtste films die ik heb gekeken de afgelopen tijd. Miley Cyrus speelt de hoofdrol. Zij moet als undercover agente op zoek naar bepaalde bestanden op een universiteit. Verder heb ik niet echt iets boeiend erover te vertellen…

Ik heb er nog meer gekeken, maar 4 is genoeg voor deze keer. Ondertussen ga ik verder zoeken naar interessante documentaires en films!

x dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *