2x Astor matte lipcolor butter

Astor matte lipbutter 1

Een maandje terug maakte ik een trip naar Aken. Daar kocht ik min of meer de DM en Rossmann leeg. Tussen de aankopen zaten ook deze 2 mooie lipsticks van Astor. Een merk dat wij in Nederland niet kennen. Vandaag review ik deze 2 mooie kleuren.

De verpakking is net als een potlood, maar de punt is net wat anders afgewerkt. Het is afgewerkt net als een lipstick waardoor het aanbrengen makkelijker gaat. De lipstick heeft een zware zoete geur, iets in de richting van vanille en chocola. Volgens Astor is en het matte lipstick en hydrateert het je lippen.

Astor matte lipbutter 2

Ik kocht de kleuren: 028 Vintage Chic en 027 Elegant Nude. Deze 2 kleuren vond ik het mooist uit het schap. De pigmentatie van de kleuren is geweldig. Ik heb ze ook uitgetest. De lipsticks zijn mooi mat en drogen totaal je lippen niet uit. 027 Elegant nude is echt een favoriet van mij geworden, deze ga ik zeker vaker erbij pakken. Ik hoefde niet heel vaak bij te werken. Daarnaast slijt de lipstick best wel mooi en gelijk.

Ik zou zeggen, neem vooral een kijkje bij de DM of Rossmann. Ze zijn 5,95 per stuk.

x dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *