Saving goals 2016

saving goals 1bron: weheartit

Waarschijnlijk denk je: hoort deze post niet aan het begin van 2016, waar iedereen netjes zijn nieuwe voornemens en doelen op een rijtje heeft. Well..mevrouw didn’t, al leek het mij wel leuk om mijn spaardoelen op een rijtje te zetten en kijken of ik het ook echt ga halen! Here we go!

Reizen: hoe kan dit nou niet op mijn lijstje staan…! Ik wil de hele wereld nog zien, maar het liefst wil ik elk weekend weg om Europa te verkennen.

Spending money voor mijn exchange/minor: naar het buitenland gaan om te studeren is zo tof en dat is ook een voordeel van mijn studie. Ik hoef niet heel veel te betalen qua kosten(althans hangt van je plaats af). Uiteraard wil ik daar ook nog een beetje shoppen, souveniertjes kopen en rondreizen in dat land.

saving goals 2bron: tattooinkspiration instagram

Tattoos: ze zijn erg verslavend….dat geef ik eerlijk toe. Nu wil ik eigenlijk voor een grote gaan sparen, ik wil nog op mijn rug, benen en armen tattoos hebben. Dan bedoel ik ook echt sleeves, maar dan wel erg vrouwelijk. Zelf kies ik bewust voor om niet mijn zij/buik vol te laten zetten aangezien het plekken zijn waar je snel uitrekt, zoals met aankomen van kilo’s of zwangerschap.

Nieuwe schoenen: bij deze ga je je echt afvragen, heb je niet genoeg schoenen?!?!?!? Ja en nee, vrouwen hebben nooit genoeg aan kleding, schoenen, make up en accessoiressen. In de zomer ga ik altijd naar Hong Kong, daar zijn Nikes bijvoorbeeld veel goedkoper dan hier. Uiteraard wil ik daar een aantal paren meenemen!

Ik geloof dat dit mijn saving goals zijn voor de komende tijd. Wel ben ik binnenkort jarig, dus dat draagt een beetje bij aan mijn saving goals. Waarschijnlijk ga ik cadeaubonnen voor de tattooshop vragen, al zal de tattoo pas in de herfst zo komen aangezien de zomer eraan komt en dat gaat niet echt samen.

Voor wat ga/ben jij aan het sparen?

x dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *