Opgemaakt #4 – Januari+Februari

opgemaakt 4-1

Ik was dit artikel helemaal vergeten, terwijl ik alles netjes had opgespaard. In januari en februari maakt ik niet heel veel op, mede omdat ik ook voor een week in het buitenland zat. Daarnaast had ik ineens een dip aan spullen opmaken, zoals het niet insmeren van mijn lichaam met bodylotion of handcreme. Ik laat jullie mijn favorieten en items zien die links laat liggen in de winkel.

opgemaakt 4-2

Dit zijn alle items die ik weer opnieuw zou kopen. Wattenschijfjes heb ik altijd nodig en dat geldt ook voor douchegels. De Kiko fix spray was mijn tweede bus geloof ik, dat was echt mijn budget holy grail. De bodylotion van Balea rook echt goddelijk en zomers, waardoor het mijn winterdip een beetje verzachtte. De luchtjes en make-up producten waren echt favorieten van mij, die gebruikte ik dan ook echt elke dag. De Victoria Secret body mist rook heerlijk en de nagellak remover is mijn 17498 potje geloof ik.

opgemaakt 4-3

Deze producten zou ik niet zo snel opnieuw kopen. Allereerst de haarproducten, die deden niet zoveel voor mijn haar. Daarnaast de haarspray maakte je vloer zo glad dat je bijna ledenmaten kon breken. De douchegel gaf niet veel geur af en de geur vervloog ook heel snel. Dat pakje make-up doekjes is bedoeld voor een gevoelige huid, al heb ik dat niet maar deze prikte enorm bij het gebruik. Dus voortaan haal ik maar weer de blauwe versie.

Dat was alles wat ik heb gemaakt in de eerste twee maanden van het jaar. Nu ben ik weer fanatiek bezig met het opmaken van producten, geloof dat ik een beetje uit mijn winterdip ben geklommen.

x dana

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Wat heb je veel opgemaakt! Heel leuk om te zien. Vooral welke producten je niet nog een keer gaat kopen. Ik was al een tijdje benieuwd naar die van Garnier. Maar nu laat ik hem gewoon staan 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *