wordpress Plannen 2016 | Universe of Dana

Plannen 2016

plannen 2016bron: weheartit

Dit is eigenlijk een post die vorig week online zou moeten komen, maar dan zouden met doelen een beetje krom zijn en niet zo door dacht. Wat wil ik allemaal doen in het jaar 2016?

Als eerst mijn propedeus halen, dat is echt het belangrijkst voor dit hele jaar. Daarna kan ik weer in vrede mijn schoolcarriere voortzetten. Dan kan ik ook mijn volgend schooljaar al plannen met exchange en minors als vooruitzicht.

Ik wil mijn make up stash helemaal uitmesten en alles verkopen op marktplaats en Facebookgroepen. Alleen nu moet ik nog alles uitzoeken en op de foto zetten, het neemt aardig wat tijd in maar het is het vast waard. Dan kan ik sparen voor nieuwe make up, reizen of iets dergelijks.

064-2

Weer een tattoo zetten, misschien wel meerdere. Als het aan mij ligt dan zouden mijn armen helemaal vol zijn aan het einde van het jaar. Nu nog ontwerpen en sparen.

Nog meer reizen, dit jaar wil ik weer naar nieuwe plaatsen gaan en hopelijk zie ik nog meer van Europa en stiekem hoop ik ook te kunnen reizen in Azie. Gelukkig staat mijn eerste reis gepland voor 25 januari, dan ga ik met mijn moeder naar Hong Kong en China voor mijn neef zijn bruiloft.

Stiekem hoop ik een scholarship binnen te slepen voor China, ik heb de toets in ieder geval succesvol afgelegd. Als het lukt dan kan ik voor een jaar studeren in China en de overheid betaald dan een gedeelte van de kosten.

Nog meer producten opmaken, vorig jaar lukte het aardig. Aan de ene kant koop ik wel hier en daarbij zoals bij de Lush en The Body shop. Al is het wel veel minder en koop ik nu shampoos etc alleen wanneer bijna alles op is en er aanbiedingen zijn.

IMG_7100

Mijn to do lijstjes zo kort mogelijk houden elke keer, tot nu toe gaat het goed. Ik gebruik daarvoor de app wunderlist, die gebruik ik op de pc en op mijn telefoon en het synchroniseert mee. Super handig!

Ik wil mijzelf iets nieuws aanleren, gewoon iets zoals leren coderen bijvoorbeeld.

Daarnaast wil ik mij meer verdiepen in fotografie, hopelijk komen er hele mooie beelden uit.

Meer boeken lezen, laatste tijd heb ik de spirit weer gevonden en vind ik het echt fijn om een dag af te sluiten met een boek in bed.

Meer films kijken, voor nu heb ik echt nog een inhaalslag te gaan met een aantal films van 2015. Nu nog tijd ervoor vinden.

Dit zijn mijn doelen voor zover, op zich zijn het gewoon haalbare plannen voor zover ik weet. Misschien niet helemaal zo zeker met mijn propedeus maar ik ga voor het beste.

Wat zijn jouw doelen?

x dana

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *