Shoplog||Lush winter 2015

lush winter 2015-1 Een Lush bezoeken met hun wintercollectie is niet veilig voor je portemonnee….Dat had ik zelf ook gemerkt aangezien ik met hele fijne en lekkere zeepjes thuis kwam. Vrienden keken mij een beetje raar aan dat ik een aardig bedragje spendeerde aan zeep…Anyway, ik hou van douchen en met deze items is het een groot feest!

lush winter 2015-2

Van de vaste zepen heb ik Reindeer Rock en Baked Alaska meegenomen, beide geuren zijn echt heerlijk! In Reindeer Rock zitten er zelfs glitters in. De geur is een lekkere zoete bessen geur en ook echt een warme geur, lekker voor de koude dagen! Baked Alaska maakt de donkere dagen weer wat vrolijker, met mooie kleurtjes erin. Integenstelling tot Reindeer Rock is Baked Alaska een frisse geur met ingredienten zoals limoen en grapefruit.

lush winter 2015-3Mijn favoriete showergel van Lush kon ik natuurlijk niet laten liggen, de enige echte Snow Fairy! Deze keer ging ik voor een klein flesje omdat ik nog een hele hoop aan douchegels thuis heb staan. Het is echt een hele zoete snoep geur, daarnaast is ie ook lekker roze met glitters erin, alles valt op zijn plek!
lush winter 2015-5Deze kende ik nog niet, maar toen ik het rook in de winkel was ik verkocht! Al is het wel een challenge om hem te gebruiken zonder dat ie uit mijn handen glibbert. Zelf vind ik dit een frisse geur met een tikkeltje frisheid gecombineerd met iets kruidigs. In de snowman shower jelly zit Buchu, bergamot olie en Siciliaanse citroenolie.

 lush winter 2015-6

Als laatst is de Santa’s belly shower jelly. Deze ruikt erg fris en heeft allemaal sterretjes erin. Er zit verse appelsap, rode wijs, steranijs en het aroma van verse appel in. Elk ingredient ruik ik terug. Dit is ook een challenge om mee te douchen, in het verleden had ik 3 anderen en toen was het ook al een gevecht in de douche.

Dit zijn de prijzen van de shower items: Reindeer Rock 5,95 voor 100 g, Baked alaska 5,95 voor 100g, Snow Fairy 7,95 voor 100g, Snowman kost 6,95 en Santa’s Belly ook.

Wat is jouw favoriete Lush winter 2015 product?

x dana

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *