SHOPLOG || Primark Herfstvakantie

primark shoplog herfst 1 In de herfstvakantie was ik maar liefst 3 keer in de Primark geweest in 3 dagen tijd. Bovendien ook nog in verschillende filialen, namelijk Den Haag, Rotterdam Alexandrium en Eindhoven. Ik heb nog een aantal dingen op mijn wishlist staan, maar super stom dat ik wat dingen heb liggen want nu kan ik nauwelijks vinden. De week erna ging ik even snel naar filiaal Primark en daar vond ik maar 1 ding van mijn wishlist.

primark shoplog herfst 2
Ik zag de brogues hangen en dacht: DIE MOETEN MEE. Daarnaast nog een paar slip ons met een extra dikke zool maar voor 3 euro dacht ik: sure why not. De brogues waren 15 euro.

primark shoplog herfst 3
Ik zag deze op Primark zijn Instagram voorbij komen en volgens mij ook nog hier en daar met pers berichten op diverse blogs. Ik dacht: die ga ik nooit meer zien. Toen liep ik tegen dat schap aan en er waren er nog maar 4 over. One of them is mine! Mijn hoedje was 12 euro.

primark shoplog herfst 4
Ik zag hem voorbij komen bij wat bloggers, alleen niet verwacht dat ik hem nog zou aantreffen in de Primark. Alleen ben ik vergeten hoeveel hij kostte maar in ieder geval tussen de 10 en 15 euro.

primark shoplog herfst 5
Ik vond dit echt een mooie bralette, bovendien was hij ook niet zo duur. Natuurlijk kunnen mopshonden sokken mij niet ontgaan. Daarnaast had ik geen goeie zwarte panties meer. De bralette was 5 euro, de sokken 2,50 en de panties volgens mij 4,50.

primark shoplog herfst 6
Met geluk kon ik die mopshond onesie scoren in Almere. Hij is zo lekker zacht! Deze was 18 euro volgens mij.

Ik heb echt spijt dat ik een tas en schoenen niet heb gekocht in Den Haag en een paar schoenen in Eindhoven. Dus stiekem hoop ik ze nog ergens te kunnen vinden.

Wat vind jij de leukste item?

x dana

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *