Mijn favoriete sport muziek!

Meestal heb ik muziek aan staan. Bij het sporten zeker weten want ik heb geen behoefte om dit soort gevallen aan te horen: kreunende mannen, stampers op de loopband of mensen die hijgen na 2 sit ups. Muziekje erbij en dan ben ik weer gelukkig in de sportschool(misschien op de zweetgeuren na)…Op naar mijn favoriete muziek!
Natuurlijk luister ik ze niet allemaal los. Eigenlijk luister ik altijd podcasts van grote dj’s. In de App Store kan je gratis de app podcast downloaden van Apple zelf, dan kan je abonneren op artiesten. De dj”s die ik volg hebben meestal sets van een uur. Zo hoef ik niet elke keer door mijn lijst te scrollen voor leuke liedjes.

Wat voor soort muziek luister jij meestal tijdens het sporten?

x dana

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *