kiko highlighter 1Ik heb weer eens een nieuwe make-up doel gevonden, namelijk contouren like a boss. Zowel met poeder als vloeistoffen wil ik het kunnen. Poeders zijn makkelijk om te vinden maar highlighters daarin tegen. Gelukkig vond ik hem bij Kiko en nam hem de kleur 100 Gold direct mee!

kiko highlighter 2De verpakking vond ik niet heel speciaal gewoon mat zwart met zilveren letters. Aan de highlighter hangt er geen geur, wat best fijn is. De highlighter smeert soepel uit en is prachtig! Hij heeft een mooie glans, niet te koel maar ook niet te warm. Perfect voor alles.

De highlighter is verkrijgbaar in de winkels en webshops voor 8,50. Een mooie prijs voor zo’n highlighter.

x dana

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Fancy, maar simpele verpakking, lekker duidelijk en classy. Love de highlighter tho! Ja, ik wilde op een gegeven moment ook echt like badass contouren en toen deed ik de Kim K. contouring, hek was van de dam. Schitterende highlighter, prachtige shine en fijn dat deze ook blend, dat kan nog weleens een puntje zijn. LAF IT!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *