Afgelopen tijd heb ik aardig geshopt, voornamelijk van de sale en ook had Hunkemoller een outlet. Die kon ik zeker niet missen nadat ik de vorig keer goed geslaagd was daar. Bovendien was er deze keer veel meer dan vorig keer. De sale van de H&M ontging mij ook niet en aan het begin was ik er met mijn moeder. Toen hadden we eens goed geshopt! Telkens worden er nieuwe items bijgevoegd en spot ik ook elke keer leuke items.

shoplog hm+hunkemoller 2
v.l.n.r: 14,99-5,00-15,00-24,99

De jumpsuit komt niet van de sale, maar hij zit wel lekker. Daarna een simpele top die overal bij kan. Toen ik wat items ging passen zag ik ineens deze mooie rok hangen en ook nog eens in de sale. Ik was helemaal happy ermee aangezien ik dit al zo lang zoek en ook nog een met zakken erin! Dat kanten jurkje stond al een poosje op mijn wishlist alleen in het wit, somehow pastte ik de blauwe en was ik verkocht…

shoplog hm+hunkemoller 3
v.l.n.r: 14,99-10,00-7,00

Ik vond dit topje echt tof, dus ik had hem gekocht voor de zomer! Een simpele en classy blouse kan altijd dus die ging ook mijn mandje in. Daarnaast nog een shirt met kanten schouders van de kinderafdeling, hij zit erg lekker!

 shoplog hm+hunkemoller 4
v.l.n.r: 5,00-15,00-5,00-5,00

Deze is net als de zwarte maar om te kunnen afwisselen heb ik ook nog een poederroze gekocht. De blazer zag ik een maandje terug hangen, ik wou hem echt meenemen maar vond hem een beetje aan de hoge kant. Gelukkig zag ik hem nu voor de helft van de prijs, so its mine! Nette blousen kunnen altijd, bovendien zijn deze niet zo kreukelgevoelig, altijd fijn namelijk.

shoplog hm + hunkemoller 6
v.l.n.r: 12,00-10,00-7,00-19,99

Dat short is lekker zomers en bovendien in de sale alleen in de webshop heb ik hem gezien. Dan nog een luchtige hemdje die overal bij kan. Dat shortje is van de kinderafdeling, mijn zusjes hebben hem ook. Als laatste een jurkje ook van de kinderafdeling, toevallig was er een voucher korting waardoor ik hem voor goedkoper kon krijgen. De achterkant is langer dan de voorkant en is lekker luchtig

shoplog hm+hunkemoller 5

Hunkemoller heeft 2 keer per jaar een outlet, wat heel dichtbij mijn huis is. Daar kan je vrij recente collecties scoren voor een hele lage prijs, zo zijn bh’s 6 euro en slipjes zijn 2,50. Bovendien kan je een hele bikni scoren voor 5 euro. Alleen is het echt zoeken en graaien. Toevallig heb ik veel geluk gehad dat ik veel leuke items kon vinden. Alleen 1 bh op de foto is van de H&M namelijk op de derde foto, die was 7 euro.

Zoals je kan zien heb ik genoeg geshopt zodat ik de komende tijd weer vooruit kan met kleding!

Wat zijn jullie laatste aankopen?

x dana

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *