persoonlijke update 1

Zo, eindelijk vakantie. Nu heb ik ook weer alle tijd om te bloggen. Inmiddels heeft de blog ook een nieuwe lay-out. Ik vind dit toch wat mooier dan dat vorige. Anyway, vandaag een update over hoe het mij gaat, slecht, goed, whatever?

Mijn hart bonkte er bijna uit, want ik moet nog 1 cijfer terug krijgen. Dat cijfer bepaald of ik over mag gaan of moet stoppen met de opleiding. Nou vind ik de sfeer en opleiding leuk en wil ik niet weg. Bovendien heb ik mij niet meer ergens ingeschreven om dat ik niks anders leuk vond. Daarnaast was finance het zorgenkindje maar even bloed serieus eraan zitten en dan kon ik mijn jaar best halen. Toen keek ik in het systeem, JAAAAAAAA IK BEN OVER! Ik ging van een 4.0 naar een 6.2 dus ik heb het gehaald!

FullSizeRender(1)

Momenteel heb ik geen baantje, ik ben al een hele poos weg bij de Albert Heijn. Ik vond het een te saaie baan wat niet bij mij past. Wel heb ik rond gesolliciteerd op vacatures wat meer aansluit op mijn opleiding. Jammer genoeg werd ik elke keer afgewezen. Nu solliciteer ik ook niet meer omdat ik binnenkort op vakantie ga.

Ondanks dat ik nu vakantie heb, zijn er toch nog drukke tijden.Zo is mijn vriend binnenkort jarig. Moet ik mijn kamer uitruimen omdat mijn neef en 2 vriendinnen uit Hong Kong komen logeren. Die berg kleding op mijn bed moet weg. Daarnaast nog een hele hoop door bloggen.

Dus tot zover gaat het goed met mij, soms moet ik wel eventjes mijzelf bij elkaar schrapen. Ondanks alles hou ik mij nog staand!

Hoe is het met jou?

 x dana

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *