30 weeks blog challenge important things
Ik maak hier maar 60 weeks challenge ervan want dit schiet niet op…Wat vind ik belangrijk in mijn leven? Dat is de vraag van vandaag van de blog challenge. Over het algemeen kan je veel opnoemen zoals liefde, welvaart, vertrouwen maar dat verschilt per persoon. Ik vertel de mijne!

Vrijheid is iets wat wel op nummer 1 staat, voor mij speelt zelfstandigheid daarbij een rol. Je bent niet afhankelijk van iemand, je kan doen wat je wilt, mensen die constant commentaar hebben op wat je doet. Hierbij bedoel ik niet dat ik forever alone wil zijn. Natuurlijk kan je samen gelukkig zijn maar om helemaal afhankelijk van hem te zijn? Dat zie ik niet zitten en ik denk andersom ook niet.

Creativiteit, je hoeft natuurlijk niet elke dag een schilderij te schilderen of elke dag je huis een andere interieur te geven. Je creativiteit gebruiken voor allerlei dingen en situaties, bijvoorbeeld met cadeautjes maar ook om mensen te verrassen. Dit kan je ook gebruiken in alledaagse situatie en een beetje out of the box is niet erg.

Familieband vind ik ook erg belangrijk, daarom geniet ik altijd van de tijd als ik met familie ben. Zij weten hoe je met bepaalde situaties moet omgaan in familiesferen want dat hebben zij ook meegemaakt en natuurlijk kan je ook met hun gaan stappen, shoppen, andere steden of landen onveilig maken.

Deze 3 vind ik het belangrijkst, vertrouwen vind ik ook belangrijk maar dat is toch normaal? Als je echt specifiek omschrijft wat JIJ belangrijk vind is dat toch anders.

Wat vind jij belangrijk in je leven?

X dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *