Primark Almere shoplog 06/10

 

primark shoplog 1-1

Ik ging weer naar Primark na ruim anderhalf jaar. Ja zo druk was ik dus dat ik geen tijd had om naar Primark te gaan. Na de zoveelste shoplog te hebben gezien van openingen ging ik weer op een vroege maandag middag naar Almere met een vriendinnetje!

primark shoplog 1-2

Deze 3 kettinkjes zijn zo simpel en klein dat ik ze niet kon laten liggen. Statement kettingen zijn niks voor mij! De set kostte maar 4 euro.

primark shoplog 1-3

Natuurlijk kocht ik daar ook ondergoed, dat is iets wat ik altijd doe. Heb diverse meegenomen, ze zitten erg lekker! De losse kostte 2 euro, de set van 5 en de zwarte set kosten ieder 6 euro.

primark shoplog 1-6

Deze dikke sjaal zag ik ergens in een shoplog voorbij komen en het eerste wat ik dacht was: als ik ga dan moet ik hem meenemen! Ik heb hem kunnen scoren, hij is groot en warm, ideaal voor de slechte dagen. Hij kostte 6 euro!

primark shoplog 1-5

Deze slip ons waren afgeprijsd, dus waarom niet dacht ik. Er hingen maar een paar maten en maatje 38 zat precies goed. Ze waren maar 3 euro, dus met wat geluk kan je ze nog ergens scoren.

primrk shoplog 1-4

Ik zag deze eerder dan de paar hierboven, ze waren onwijs leuk dus deze ging ook mijn mandje in. Deze heb ik inmiddels ingelopen, met 2 verschrikkelijke blaren als gevolg die verder waren open gegaan tijdens ADE van al het dansen. Al heb ik zelf altijd last van blaren op dezelfde plek. Ondanks dat waren deze pareltjes maar 8 euro.

primark shoplog 1-7

Eigenlijk ging ik naar de Primark voor basics en hoedjes. Uiteindelijk heb ik alleen deze hoed meegenomen! Echt een mooie herfstkleur, hij is wel een klein beetje te groot voor mijn hoofd maar goed. Deze was 9 euro, de duurste item van alles.

Ik had niet heel veel uitgegeven zoals je kon zien, mijn doel was basics en hoedjes kopen. Niet echt gelukt maar wel blij met de rest van mijn spullen!

Wat was jouw laatste aankoop bij Primark?

x dana

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Je hebt echt leuke dingen gekocht! Ik vind vooral je schoenen zo tof, vooral het tweede paar! Jammer van je blaren, dat heb ik ook altijd in schoenen en is zo vervelend! Je hoed staat je trouwens ook zo leuk!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *