30 WEEKS BLOG CHALLENGE: REGRETS

30 week blog challenge regretsIk dacht dat ik veel verder was met de 30 weeks, dus niet! Vandaag opdracht nummertje 6: 3 dingen waar ik spijt van heb. Ik kan je vertellen dat ik er aardig lang over heb moeten nadenken om ze te kunnen opnoemen, lees verder of het is gelukt!

30 weeks blog challenge regrets 2

Ik kan gelijk beginnen met: back up van mijn harde schijf. Die was midden in juli gecrasht, ik begon de in de nacht, maar om mijn computer aan te laten staan was niet heel slim want het komt bij mij vaak voor dat ik dubbele bestanden erop heb staan. Dan wordt er telkens gevraagd wat je ermee wilt doen. Dat zou mijn back up alleen maar vertragen. Op dat moment was het rond 2 uur s’nachts dus ik zou de volgende dag verder gaan dan. Toen was hij gecrasht, ik heb allerlei dingen nog geprobeerd om hem te redden. Helaas pindakaas, tenzij ik meer dan 800 euro ervoor wil neerleggen om mijn bestanden te redden. Van die 800 euro kan ik wel 10 harde schijven kopen. Dus ik ben een hele hoop foto’s kwijt, documenten, series en muziek. Na mijn laatste reddingspoging was ik het echt teleurgesteld. Nu heb ik halve blogfoto’s op mijn laptop staan en op diverse usb sticks. Behalve dat had ik ook een hoop prive foto’s, dat zwerft hier en daar nog op wat usb sticks en op facebook maar dat was het dan ook.

10 reizen 1

Een tussenjaar nemen, ik heb er wel een klein beetje spijt van dat ik het niet heb gedaan. Als stufi en studenten-ov niet werd afgeschaft dan zou ik eerst een half jaar werken, cursussen nemen zoals Spaans leren en daarna gaan backpacken. Nu doe ik International Business and Management, ik zit wel in een leuke klas met leuke mensen. Niet alle colleges zijn even interessant. Toch vind ik het ook weer fijn om direct door te gaan met een opleiding aangezien je nog in een ritme van school zit. Ik denk als ik na het backpack terug de schoolbanken in zou gaan dat ik niet de motivatie ervoor zou hebben.

Informatica in plaats van tekenen, op de middelbare school had ik tekenen gekozen in plaats van informatica. Tekenen was echt zo’n waardeloos vak dat ik met een 4,9 mijn examen in ging en niet veel beter scoorde, want dat werd een 5,2. Met informatica kon ik tenminste nog een beetje verder gaan met websites en dat soort dingen, zelf wat foutjes oplossen op de site in plaats van telkens bij mijn hosting aankloppen. Eventueel kon ik ook nog een beetje wat ermee doen in combinatie met mijn opleiding.

Waar heb jij aardig spijt van?

 x dana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *