Photo diary #25

photo diary 25-1BRON:WEHEARTIT

Deze week stond aardig wat op de planning, voornamelijk leuke dingen! Ik vermaak mij wel aardig in de vakantie en steeds meer heb ik ideeën voor de blog. Stiekem heb ik deze week best wel veel geshopt, dus hier en daar wat shots van een shoplog!

Processed with MoldivMaandag ging ik even 2 stekkers bij de Apple Store verwisselen vanwege overhittingsrisico. Aangezien ik ze elke dag gebruik verwissel ik ze maar voor de zekerheid.

Ik was te laat voor de eerste afspraak bij de Apple store die stond voor 13:00, dus ik heb het verzet naar 15:20 ondertussen ging ik maar shoppen. Waaronder dit jurkje!

De rest van de tas.

Woensdag had ik afgesproken met mijn beste vriendinnetje, we gingen lekker de stad in en dit was in de Mango!

Processed with MoldivIk had niet echt grote honger dus ik nam een Happy Meal!

In de Bart Smit kon ik het niet laten om mijn website op te zetten op de mini iPad.

We hadden aardig wat schandelijke momenten, zoals in de V&D.

We gingen weer op weg naar huis, Nederland speelde die dag dus ik keek maar eventjes zo voetbal.

Processed with MoldivMaandag had ik bijna de hele stad doorgelopen op zoek naar nagellakverdunner, uiteindelijk vond ik ze op bol.com en woensdagochtend werden ze geleverd!

In de avond ging ik eten bij Shabu Shabu, pas na de voetbalwedstrijd ging ik er naar toe, mijn maag stierf bijna af van het wachten op die voetbalwedstrijd…

As usual neem ik bloedsinaasappel als toetje, jummmmm

Heel onverwachts ging ik na sushi naar Rembrandtplein om iets te gaan drinken, ik hield het bij verse muntthee want ik zat erg vol van het eten…

Processed with Moldiv

Ik begon met het opruimen van allerlei mappen en bestanden op mijn laptop, ineens zie ik dit staan….

Na mijn laptop was mijn portemonnee aan de beurt, ik heb echt een hele grote zooi aan pasjes erin zitten, oeps…

Dit shortje had ik bij de Mango gehaald, hij bleek echt veelste groot te zijn, dus de volgende heb ik hem teruggebracht.

Vrijdagochtend was de verkoop van Jason Mraz zijn concert, nou ik kan je zeggen dat het niet gelukt is vanwege oneerlijkheid.

Processed with Moldiv

Gelukkig had ik nog wat troost, die avond ging ik naar John Mayer!

Hij was zo geweldig en wat kan hij goed gitaar spelen, mijn mond viel open joh!!

photo diary 25-7

Op zaterdag wou ik even kijken of mijn sandaaltjes van Toms al verzonden waren, zag ik ineens dit! Vlak erna kreeg ik een mailtje terug dat ik het bedrag terug gestort kreeg. Ik had ze met 20% korting besteld, erg jammer! Inmiddels heb ik ze weer besteld met 10% korting…

Zondag ging ik in de ochtend eerst 2uur tennissen van 9:15-11:15 en daarna als een gek naar huis gehaast, douchen en klaarmaken om door naar de stad te gaan. Daar kreeg ik deze chocolaatjes als verrassing! Super lief en toevallig 1 van mijn favoriete chocolaatjes <3

Dat was mijn week weer, mijn rechter onderarm doet belachelijk veel pijn en ik kan geen dingen optillen, zelfs mijn lichte deken optillen doet pijn. Dus ik ga het lekker rustig aan doen, donderdag heb ik mijn diploma-uitreiking en dan ben ik zo goed als klaar!

Wat is jouw favoriete chocola?!

x dana

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *