Mijn MAC lipstick stash!

mijn mac lipsticks 1

In minder dan een jaar heb ik inmiddels 9 MAC lipsticks verzameld, stuk voor stuk zijn ze allemaal prachtige exemplaren. Dus vandaag laat ik ze allemaal zien en allemaal geswatched!

mijn mac lipstick 2

Ruby Woo / Relentlessly Red / All Fired Up / Speak Louder / Impassioned – 18,50

Deze 5 zitten allemaal in de normale lijn dus zijn ook overal verkrijgbaar als ze niet uitverkocht zijn. De kleuren die ik heb van de normale lijn zijn allemaal rode en roze tinten. Alle 5 zijn erg vel van kleur, want MAC lipsticks zijn nooit mis! Van de 5 zijn er 3 mat en de andere is amplified en crèmesheen. Al deze keuren zijn prima draagbaar en heb er dan ook geen spijt van om deze te kopen. Ik zou echt geen favoriete hier uit kunnen kiezen aangezien ze allemaal schitterend zijn!

mijn mac lipsticks 3

RiRi Woo / Bad Girl RiRi / Viva Glam Rihanna / Night Blooming – Viva Glam 18,50

De laatste 4 zijn allemaal van speciale collecties die zijn niet meer verkrijgbaar, behalve de Viva Glam van Rihanna. Deze kleuren variëren meer. De beroemde RiRi Woo die binnen no time was uitverkocht heb ik best vaak gedragen. De andere lipstick die in samenwerking met Rihanna is uitgebracht heb ik nog niet echt gedragen en zo geldt dat ook voor de andere 2. Viva Glam de finish(frost) is niet helemaal mijn ding dus ik moet er maar iets van maken. Als laatste de Night Blooming, die heb ik gekregen van mijn tante uit Canada. Deze kleur is werkelijk de felste kleur uit mijn hele stash, just WOOOOOW!

Dit zijn mijn 9 lipsticks van MAC, er komen zeker nog wat bij!

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

x dana

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Wauw een prachtige collectie. Impassioned vind ik heel mooi, All Fired Up heb ik nog niet kunnen dragen. RiRi Woo wil ik ook wel graag, morgen opzoek naar een rode MAC lipstick. Mijn favoriet is nu Candy Yum Yum, ook heerlijk fel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *