13/04/2014 QUOTE

IMG_9178

De quote heb je ongetwijfeld wel opgemerkt op de homepage, dit is mijn favoriete quote maar ik had hem nooit uitgelegd waarom. Ik had hem ergens gezien maar ik weet niet meer waar maar alles wat ik weet was dat ik hem zo mooi vond dat ik gelijk een afbeelding bij had gemaakt.

De quote geeft mij doorzettingsvermogen, dingen komen niet vanzelf dus je moet ervoor werken ook al zijn er tegenslagen. Zo ook met school, in het begin van 4 havo had ik enigszins een soort van spijt gevoel dat ik niet naar het MBO ben gegaan, toch doorgezet en ik doe over anderhalve maand al eindexamen. Je moet ook risico durven te nemen om doelen te bereiken dus daarom moet je niet wachten tot dat de storm passeert.

x dana

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *