budget favorieten

Ik gebruik dagelijks make up, al gauw heb je wat favorieten, onder verschillende prijzen. Toch gebruik ik veel budget producten, deze 5 producten zijn voor dagelijks gebruik en ook nog eens onder 5 euro!

Catrice All Matt poeder – 3,59

Ik gebruik de tint 015 natural beige, deze gebruik ik altijd als ik alles heb aangebracht behalve de blush. Hiervoor gebruikte ik de poeder van Essence, maar ik heb altijd zo’n gevoel dat het mij toch een tikkeltje wit maakte en ik stapte over op deze van Catrice. Tot nu toe bevalt hij mij prima! Ik ben expres niet voor de transparant gegaan, dat is vrij licht. De andere tinten zagen er in de winkel vrij donker uit of te oranje voor mijn gevoel. Dan blijft er maar weinig over. Ik breng de poeder aan met een kwast.

Hema Concealer stick – 2,75

Na een een gezichtsprimer breng ik op rode plekjes de cover stick aan en soms ook nog over mijn wallen heen als ze echt opvallen. Deze gebruik ik soms samen in combinatie met de Catrice all round concealer palette, maar als ik alleen de groene kleur wil gebruiken ga ik toch voor de cover stick, deze breng ik aan met mijn vinger door te deppen.

Catrice Waterproof topcoat – 4,59

Mijn mascara loopt heel vaak uit, nou wil ik niet gelijk een waterproof mascara aanschaffen want die gaat een stuk moeilijker van af. Met deze kan je dan je favoriete mascara gebruiken en de topcoat eroverheen, het blijft voor de rest van de dag perfect zitten! Sinds deze in het assortiment zit heb ik al wat aardig versleten ervan.

Catrice Eyebrow set – 3,99

Om mijn wenkbrauwen in shape te brengen en enigszins gelijk te maken gebruik ik de lichtste kleur van het doosje, anders worden mijn wenkbrauwen wel erg donker. In de zijkant zit nog een kwastje en mini pincet die nooit zijn aangeraakt. Deze wordt ook iedere dag gebruikt en gaat ook lang mee dat de tekst inmiddels eraf is gesleten. Ik breng deze aan met een eyeliner kwastje die schuin is afgesneden, ik gebruik de eyeliner kwast van Essence ervoor.

Catrice Camouflage cream – 2,99

Sinds ik dit heb ontdekt kan ik niet meer zonder, hiervoor kon ik nooit echt de juiste kleur vinden. Toch is het gelukt, ik heb namelijk 020 Light Beige. Hij dekt goed voor een budget concealer, er bestaan helaas maar 3 kleuren dus je moet maar geluk ermee hebben. De concealer breng ik deppend met mijn vingers aan op plekken die ik wil verbergen.

Dit waren mijn 5 favoriete budget producten die ik elke dag gebruik, letterlijk elke dag! De prijzen vallen echt reuze mee en sommige producten gaan ook nog eens lang mee en je hebt niet veel nodig om de dag door te komen. Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister, de groene concealer stick spreekt voor zich, bij de Hema.

Wat zijn jouw favoriete make up producten die je elke dag gebruikt én onder de 5 euro? Laat het weten in de comments!

x dana

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *